Orbán a légüres térben

Orbán nagyhatalmi törekvései kudarcba fulladtak.
Európában illetve az Unión belül már nincs senki akivel Orbán szövetségre tudna lépni.
Vannak még persze populisták akik szívesen látnák Orbánt és a Fideszt maguk mellett, de ezek a úgymond szövetségesnek vallott szélsőségesek már nem szolgálják Orbán érdekeit.
Orbán szeretett volna Európában pozícióban lenni de az EP választások után kiderül hogy az ilyesfajta politikára az Unión belül nincs igény. Persze idehaza még sikerült megtéveszteni az embereket, de populista nézeteket valló Fidesz az Unión belül csúfosan megbukott. Orbán álmai ezzel szertefoszlottak.
A miniszterelnök már semmilyen alku pozícióban nincs és csak kívülről szemléli hogyan alakulnak dolgok a nemzetközi politikában. Orbán és ezzel a Fidesz légüres térben tengődik úgy, hogy Európa lassan úgy néz rájuk, mint egy véres rongyra.

Kapcsolódó cikkek

Orbán megint bajban lesz

O.L.K.T.

Orbán a fapadoson testőrök nélkül?

O.L.K.T.

Elzavarható Tarlós.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!