Orbán a demokráciáról papolt

0

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Boris Johnson brit kormányfőnek a Konzervatív Párt tegnapi választáson elért fölényes győzelméhez – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár pénteken.

“Ez az eredmény nyilvánvalóvá tette, hogy a demokrácia csak a választók akaratára épülhet” – fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve, hogy a magyarok nagy érdeklődéssel és szimpátiával követték a britek küzdelmét.

Biztos ez?

. Kíváncsiak lennénk egy statisztikára, hogy hány köztévé és TV2 Tények által fideszesített magyar követte nagy érdeklődéssel a brit választást.

2. A Magyarországon “épülő” “demokrácia” 2018 áprilisa után a Fidesz által átírt választási törvénynek (is) köszönhetően így néz ki :

444.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!