ÖNNEK IS JOGA VAN TUDNI: EZ HAZAÁRULÁS!

Ma már szavaz is az Országgyűlés arról, hogy a Budapestre települő Putyin Bank milyen kiváltságokat kap Orbántól. Gyakorlatilag azt csinálnak majd, amit csak akarnak. A meghívásukra az jöhet be az országba diplomáciai védettség mellett, akit csak akarnak. Adót nem kell fizetniük. Rendőr nem teheti be a lábát az épületbe.

  • A bank minden tulajdona és eszközei mentesülnek mindenféle korlátozás, szabályozás, ellenőrzés és moratórium alól.
  • Az NBB nem lenne alávetve pénzügyi vagy szabályozói felügyeletnek vagy ellenőrzésnek.
  • Ha pedig az ügyleteihez mégis szüksége van valamilyen speciális jogosítványra, engedélyre vagy jogszabályi jogállásra, a tervezet szerint úgy kell tekinteni, mintha már rendelkezne azokkal.
  • Magyarországon található minden eszköze, jövedelme és tulajdona mentességet élvez minden adó- és egyéb közteher megfizetésétől, akár országos, akár helyi szinten, kivéve a szolgáltatási díjakat.
  • A bank dolgozói és vezetősége, valamint az ő családtagjaik diplomáciai mentességben részesülnek.
  • Korlátozás nélkül, állampolgárságtól függetlenül jöhetnek Magyarországra azon szakértők és tanácsadók, akik a bank érdekében helyszíni látogatásokon vesznek részt.
  • Illetve jöhet még mindenki más, akiket az NBB meghív.

Szabó Szabolcs szerint ez Paks 2.-vel együtt hazaárulás jelent, a keddi országgyűlési szavazásról szóló hírt legalábbis  az Orbán-kormány plakátkampányának a parafrázisával repítette világgá, amely úgy hangzik,

„önnek is joga van tudni, hogy ez már hazaárulás”.

Bővebben:http://hirhatar.com/onnek-is-joga-van-tudni-hogy-ez-mar-hazaarulas/?fbclid=IwAR2Ba1ODEJLfYM-yZlvSpuGaeh0-eEgPkE5-x1nflE7aKFAD-ya9xKwG7Zg

Kapcsolódó cikkek

DK: Egészségügyi vészhelyzet – Két kórházban is összeomlik az érsebészeti ellátás

Rubóczki Tamás

Póka László naponta ötször igazolja magát, hogy ő valóban Póka László. Orbán igazolványát vajon melyik rendőr meri elkérni?

O.L.K.T.

Orbán saját magára szavazott!

H Miklós