Öngyilkos akart lenni a kilakoltatott hölgy!

A víz alatt szabadította ki az őrmester a nő beakadt ruháját, így tudta a felszínre hozni.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint a Készenléti Rendőrség nagykanizsai határvadász bevetési osztályának járőre, szabadidejében horgászni indult a Kis-Balatonra április 5-én délután, amikor Zalavár külterületén, a települést elhagyva a 7512-es számú út 4. kilométerénél egy nőre lett figyelmes. Az asszony a víztározó északi felén lévő zsiliprendszer korlátján átlépve a vízbe ugrott, az erős sodrás azonnal elnyelte.

Az őrmester utána ugrott, mivel azonban a nő teste nem bukkant fel, a felszín alatt kereste. Kiderült, hogy a kétségbeesett asszony ruhája beakadt egy vasdarabba, így önerejéből nem is tudott volna kiszabadulni, még ha akart volna sem. Az őrmester sikeresen kiszabadította és a sokkos állapotban lévő nővel az erős sodrású vízből a partra úszott.

A parton stabil oldalfekvésbe helyezte, majd amikor látta, hogy kicsivel jobban van, a kihűlést elkerülendő az autójába ültette, betakarta a pulóverével és mentőt hívott. A mentőszolgálat munkatársaival egy időben az őrmester szolgálatban lévő zalakarosi kollégái is a helyszínre érkeztek. Míg a mentősök a nőt látták el, a rendőrök kollégájuknak adtak meleg takarót.

A 63 éves asszonyt kórházba szállították.

A hős rendőrt megszólaltató Blikk szerint úgy tudni, hogy az öngyilkosságot megkísérlő nőt pár nappal ezelőtt lakoltatták ki otthonából, de más családi fájdalmak is gyötrik, ezért szánta el magát erre kétségbeesett lépésre.

olkt.hu/blikk.hu

Kapcsolódó cikkek

Magyar nyelven írják le, hogy nincsenek “titkos terveik” a migráció fokozására.

O.L.K.T.

Hunvald György aktivistái zsidózással reagáltak… és készül a másik Kubatov lista.

O.L.K.T.

Mit gondol, mire költ kormány 620 milliót?

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!