Ön, hallja ahogy Tordai Bence lepatkányozza Kocsis Mátét?

Kocsis Máté a közösségi oldalán közzé tett egy videót amelyen egy parlamenti ülés alkalmával, állítólag Tordai Bence Patkánynak nevezi Kocsis Mátét.

Ezen a felvételen állítólag hallható.
Mi nem halljuk!

Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket. Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik.Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz. Vajon mit mondhatott? A.) Tiszteletem, kedves képviselőtársaim!B.) Félsz, te patkány?C.) Soha nem provokálok senkit!

Gepostet von Kocsis Máté am Mittwoch, 20. November 2019

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány: Orbán alkotmányellenes

O.L.K.T.

Mészáros lánya potom 400 millás kecóba költözik

O.L.K.T.

Patkány invázió Budapesten.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!