Olyan tények láttak napvilágot a választási csalásról, hogy őrület…

0

Hihetetlen dolgok kerültek nyílvánosságra, amelyek eloszlatnak minden kétséget, hogy milyen törvénybe ütköző módszerekkel manipulálták a választások végeredményét. Mi is írtunk már többször is a választások körüli botrányokról, de az RTL Klub híradója most újabb tényeket tárt fel. Az esetről videó is készült amit itt nézhet meg!

A határ menti Kispalád lakossága az utóbbi hét évben 536-ről 1374 főre nőtt, és ehhez hasonló növekedést lehetett tapasztalni a környező településeken is. Ennek az egyszerű oka az, hogy a kettős állampolgárok csak pártlistára szavazhatnak, azonban ha bejelentkeznek egy magyarországi címre, akkor már nem csak a pártlistára, hanem az egyéni képviselőre is szavazhatnak. Ekkora mértékű szavazatszámmal már meg lehet változtatni egy választás végkimenetelét.
Sankó Józsefné lakásába legalább 200 ukrán-magyar kettős állampolgár jelentkezett be, ezért most megjelentek nála a NAV nyomozói, akik a polgármesteri hivatalban is jártak. A nyomozók azt akarták ellenőrizni, hogy a bejelentett kettős állampolgárok vajon tényleg ott laknak-e életvitelszerűen, amely kimondva is lehetetlennek tűnik. Az asszony elmondta a csatornának, hogy ő még nem is találkozott azokkal, akik elvileg a házban élnek. Sankó Józsefnét állítása szerint 115 rendbeli közokirat-hamisítással vádolja a NAV, ami ebben az esetben nem is csoda.

Van azonban egy olyan érzésünk, hogy ebben a történetben ő is csak áldozat, az igazi bűnösöket nem itt kell keresni. Ugyanis, azért járult hozzá, hogy ennyi embert jelentsenek be a címére, mert a falut vezető fideszes polgármester azt ígérte, hogy innentől kezdve mindig lesz közmunkája. A nyilatkozat óta sem ő, sem a férje nem kap munkát. Amennyiben ez igaz, akkor itt hatalommal való visszaéléssel, zsarolással és közokirat-hamisításra való felbujtással van dolgunk. Nem csodálkozunk, nem ez az első eset, hogy a fideszes pártkatonák visszaélnek a legszegényebb réteg kiszolgáltatottságával. Reméljük, a történet végén az igazi bűnöst fogják elítélni.

 

 

olkt.hu/rtl.hu