OLVASD EL! Ebben minden benne van!!!

0

Drága Honfitársaim!
Én már majdnem 3 éve nem élek köztetek, mégis elmegyek szavazni. Elmondom miért! Miért akarok olyasmibe beleszólni, amiben már fizikailag nem élek? Azért nem élek benne, mert vettem a bátorságot, hogy új életet kezdjek, és él bennem a remény, hogy még mindig van mit megmenteni abból, amit egész gyerekkoromban úgy gondoltam, hogy majd életem színtere lesz. Magyarország.

Amióta eszemet tudom, a kormány csak csalódást okoz. Egymást érik a csalódások. Különösen manapság. És ez a mi hazafias kormányunk mindig talál új mélységeket abban, hogy hogyan tudja még jobban a semmibe venni azokat akik látják az igazi arcát, és ki is mondják: ők a jövő nemzedékeinek elárulói. Ők hidegvérű árulók. Nem csak pénzt lopnak, hanem ellopják azt ami lehetett volna, és eljátsszák a becsületünket. Ha pedig hagyjuk, hogy maradjanak, áldásunkat adjuk az ügyeinkre. Mert ezek a dolgok a mi ügyeink, és bár 4 évente 1 szavazat erejéig van csak beleszólásunk abba, hogy épp kik lopjanak, azért mindennek van határa. Nem engedhetjük meg tovább, hogy évtizedekre előre ellopjanak mindenünket.


Nem akarok nagy szavakat használni, de szerinted például az orosz hitelt ki fogja visszafizetni? Én aki ott sem vagyok? Esetleg a gyerekem aki nem fog ott élni, amíg ilyen állapotok uralkodnak? Netán az aki még tapsol is hozzá? Ne szóljak bele, mert nem élek ott? Most kell beleszólni azért ami miatt majd 20- 30 év múlva kezdünk el iszonyatosan nagy árat fizetni nagyon hosszú ideig. Talán addigra újra ott élek majd. Fizikailag nem élünk ott, mert rákos daganatok zabálják az országot, ami elől szó szerint elmenekültünk. Ez egyfajta száműzetés.

Migránsokkal riogatnak, miközben már itt vannak. Válogatott jól fizető migránsok érkeztek, és kormányunk baráti jobbost nyújtott nekik. Mármint a fizetőmigránsoknak. Nem kell aggódni az “oltalmazottakért” sem, ők is itt vannak már, jól eldugva, de itt vannak. Tőlük biztosan nem leszünk kalifátus, de a kötvényesekről semmit sem tudunk. Józan paraszti ésszel gondolkodva, amiről mi híresek vagyunk: akinek ennyi pénze van, hogy befizet ide, az talán nem biztos hogy teljesen becsületes úton szerezte azt a kisebb vagyont. Épeszű ember pedig nem fizet azért, hogy Magyarországon élhessen. Szerintem.

Oka van annak hogy eljöttem hazulról, és ez az ok az, ami ellen most szavazni lehet, függetlenül attól, hogy visszamegyek-e valaha vagy sem. Magyarország tartozik nekem azzal, hogy gyakorolhassam a jogot arra, hogy tisztán tartsam. És ez, az egyébként hatalmas feladat egyetlen egy szavazatban tud csak manifesztálódni. Nevetséges. Mégis sajnálod tőlem? Félsz?

Napestig lehetne sorolni, hogy mennyi bűncselekményt követtek már el. Már csak azt napestig lehetne sorolni, hogy hány fajta bűncselekmény kötődik hozzájuk! És nincs jobb? Csak jobb van, és ezen csak változtatni érdemes. A jó dolgokat megtartani, a maradék 99%-ot pedig kidobni a Parlamentből. Ne csússzanak a véres taknyukon, de felejtsenek el minket egy életre, üres zsebekkel. És még ha valamilyen nyakatekert módon tisztességes úton szerzett forintokat találnának is náluk, Üres zsebeket akarok látni. Jóvátehetetlen károkozásokért az a minimum, hogy üres zsebekkel kotródjanak el.

Ezért én elmegyek szavazni, mert hiányzik Magyarország, és sajnálom azokat akik kénytelenek abban a helyzetben élni. Azokat is sajnálom, akiket nem ismerek, és nem érdekel hogy nem érdekli őket. ők azt hiszik, hogy ha folyamatosan ezekre teszik a voksukat, akkor egyszer csak lesz igazuk is, de nem lesz. Ez nem az a rossz óra ami napjában kétszer pontos időt mutat. Ezek, mint a szélkakas, soha sem pontos! Ha van egy forint amit el lehet lopni, akkor megteszik. Hidegvérrel. Bárki elől, bármikor. Megteszik, mindig. Százból százszor. Pihenniük kell, elfáradtak. Túl messzire mentek. Mondanám, hogy túl késő, mert már így is elég sok áldozatot követelt a szándékosan lepusztított ellátási rendszer. Túl sok okos, és tehetséges gyereket nyomorított meg az oktatási rendszer. És a többi.

De amíg Magyarország nem szűnik meg létezni, addig érdemes összekaparni a hamvaiból is azt ami megmaradt. Mert eddig, a történelem során még mindig felálltunk, bármi is akart elpusztítani minket. Talán ez az első, hogy a saját népére támad egy szűk, fanatikus, feneketlen gyomrú réteg, de le kell győznünk. Egyszerűen nincs más választás.

Takács Gergely Sándor
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!