OLKT esszé…A történelmi Magyarország halálára teszi rá a pontot Orbán.

0

A történelem folyamán Európa közepén egy kicsinyke országgá zsugorodott Magyarország. Ez tény.

A konokságunk, a gyűlölködésünk, és egy Fidesz vezette kormány jóvoltából szembe megyünk mindennel és mindenkivel. Ellenségeket keresünk, találunk, majd “legyőzzük”. Mindennel ami szociális, mindennel ami jobbító, mindennel ami a közösségről szól. Számunkra nem mottó a “szabadság, egyenlőség, testvériség”, hiszen mi magyarok egy grazi szökevény jóvoltából mély kereszténnyé és nacionalistává lettünk, a liberális rendszerváltás után nem egészen 30 évvel. Kitermelve újgazdagijainkat és elsorvasztva, elszegényítve a magyar emberek többségét. De hangos szólamokkal a szavazatukra számítva, őket pár kiló kripliért megvéve…

Orbán nem tanulta meg a Soros egyetemen azt, hogy ha “kicsi a farkad, nem te vagy a domináns”. Mégis elnációsodott egy szabad liberalizmusra vágyó környezetben húzva magával az elbutítottakat.

Hová vezet ez?

Tudvalévő a Mendel és Darwin féle elméletek alapján…Az, hogy a gyenge elhullik, az erős megmarad. (Evolúció)

Mi, magyarok Európa szívében, valljuk be, kicsi országként nem lehetünk túl erősek. Ha meg akarunk maradni, asszociálódnunk kell. Ha ezt nem tesszük, elhullunk. (Darwin) Ezt az utat jelölte ki számunkra a skizofrén Orbán és rablóbandája.

Mit tudunk tenni ez ellen? Gyakorlatilag semmit. A magyar emberek nagy részét bűvöletben tartja egy grazi beteg ember. Meg van írva a sorsunk. Pusztulnunk kell.

Nem szeretnék nagy és komoly jóslatokba bocsátkozni, de eltipor bennünket a történelem véglegesen. Épp azért mert a pénzéhes , konok vezetőink áruként kezelik a hazánkat. A paraziták minden erőnket elszívják. Képtelenek vagyunk önállóak lenni már.

Orbán és bűntársai simán eladják idegeneknek a lebutított magyarok szavazatát. Hogy most néppártnak, vagy a náciknak? Még nem tudni. de biztosan nem az egységes Európa jegyében, hanem a gyűlöletünk miatt mindennel szemben.

Gyűlölünk mindenkit és bennünket is gyűlöl már egész Európa. (engem és téged is, holott mi nem ezt akartuk, de demokraták vagyunk és kisebbségbe kerültünk, mert hiszünk a demokráciában…lehet, hogy ez jelenleg itt Magyarországon ez nagy hiba )

Szerintetek mi lesz a végeredmény egy 400 milliós közösség és egy 9 milliós megosztott országgal kapcsolatban? Borítékolhatom…

Legyen már realitásérzetünk!

Nem mi osztjuk Európa lapjait, nem mi határozzuk meg Európa jövőjét egy megosztott gyűlölettel átitatott magyarok.

Vagy asszociálódunk, vagy elpusztulunk.

Az asszociálódást fiataljaink megékezték. 650 ezer magyar fiatal hagyta már el az országot.

Nem tudom mi lesz ennek a vége, de biztosan nem az, hogy  “Magyarország újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez”.

Magyarország pár évtized múlva csupán Európa történelemkönyvében egy margó széli ajánlott olvasmány lesz…nem több sajnos.

Köszönhetjük ezt elsősorban magunknak..Azért mert egy nagyon beteg, skizofrén őrült ember szavait elhitte a nosztalgiára vágyó magyarok egy része. Aki kicsiny , köpcös, jelentéktelen termete ellenére az óriási farkával dicsekedett, majd lelepleződött a kisujjnyi kukacával….

OLKT Gál György.