Olcsó Jánosok országa

Orbán olcsó Jánosoknak nézi a magyar nyugdíjasokat!
Most komolyan, hagyjuk magyar nyugdíjasok is ismét palimadárnak nézzen bennünket Orbán Viktor? Tudomásul vesszük és tapsolunk neki, hogy királyi kegyében részesülünk? A Vár Döbrögije úgy tesz, mintha nem a mi pénzünkből kapnánk ezt az igen szerény és olcsón megúszott választási kampánypénzt, hanem a saját, Anikó asszonnyal közös bankszámlájukról utalná át a pénzt a csóró nyugdíjasoknak.
Egy idézet a rövidesen érkező leveléből:
“”Azért írok Önnek, mert a magyar gazdaság 2019-ben is jobban teljesít, így újra minden nyugdíjast kedvezően érintő döntést hoztunk”– olvasható Orbán Viktor levelében, amelyben a 9 ezer forintos rezsiutalványra hívja fel a figyelmet, és felidézi kormánya korábbi nyugdíjasbarát intézkedéseit.”
„Egy nemzet vagyunk, ezért úgy gondoljuk, ha sikeres a gazdaság, akkor annak eredményeiből részesülnie kell az idősebb nemzedéknek is! Tisztelettel és megbecsüléssel gondolunk azokra, akiknek a munkája megalapozta a mai eredményeket” – írta a miniszterelnök, aki biztosított arról, hogy a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a kormányra.
Ugye tudja mindenki, hogy a kilenc ezer forint az nem épül be a nyugdíjába, azt a voksokért kegyeskedni elébünk dobni az a kormányfő, aki 2006-ban, ellenzékben még 14.havi nyugdíjat is ígért. Kilenc év uralkodás után, még mindig visszamutogat a 2010-előtti kormányokra, pedig ha igaz amit állít, akkor miért nem hozta a Fidesz vissza a rendszerbe a 13. havi nyugdíjat? Bízom abban, hogy október 13.-án a szavazófülke magányában a nyugdíjasok többsége fityiszt mutat a Fidesznek, és egy nagy kokit ad Orbánnak. Gondolja végig mindenki a saját sorsa alakulását, és annak figyelembe vételével döntsön.
/A fotón a Fidesz 2010-es választási ígéretei láthatóak, amelyeket nyugdíjasoknak tettek./

Magyarország nem Orbán Viktor hűbérbirtoka

Kapcsolódó cikkek

Káosz a postánál is.

O.L.K.T.

Penészes szalámi a kórházban frissítés: Hiányosságokat találtak a konyhában, ahonnan a penészes felvágottat kapták a betegek!

Rubóczki Tamás

Ujhelyi István kiteregette a szennyest – durva csapást mér Brüsszel a Fideszre

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!