Olasz fasiszták éljenezték Orbánt

Ezen nem lepődünk meg!

Mussolinit nyíltan éltető szélsőjobboldali minipárt, a Fratelli d’Italia (Olasz Testvérek) invitálására Rómába utazott Orbán Viktor.

A  nacionalista, unió-ellenes párt vezetője, Giorgia Meloni nyíltan élteti Benito Mussolinit, sőt Mussolini ükunokája is ebben a pártban indult.)

Orbán álszerénykedve és a vendéglátónak szokás szerint csontig benyalva azzal kezdte a beszédét:

“Olaszország nagyobb, népesebb, és az olasz nyelvet – ellentétben a magyarral – az egész világon ismerik, úgyhogy azon gondolkodom, miért érdekli az olaszokat egyáltalán Magyarország.”

Majd arról beszélt: “mi, magyarok majdnem ötven évig éltünk orosz elnyomás megszállás alatt, önök ezalatt szabadságban éltek”

Ezután a két ország közötti kapcsolatot szemléltetve felhozta az Illy kávé példáját, amelyet egy Magyarországról kivándorolt család alapított, majd megemlítette a Ragazzi di Buda című 56-os olasz dalt, amelyet ezután felállva és tapsolva kezdett énekelni az egész csarnok, beleértve az Orbánt meghívó fasiszta párt elnökét, Giorgia Melonit is.

Forrás Nyugatifény

Kapcsolódó cikkek

A közterület fenntartó 11 millát költött egy hülyeségre

O.L.K.T.

A Fidesz keresi az új ellenséget

O.L.K.T.

Az “angyal ügyvédje” miatt hallgatták ki a szocialista politikusokat

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!