Oláh Ibolyát migránskurvának nevezték az utcán

Oláh Ibolya énekesnő és Szalay-Berzeviczy Attila közgazdász, fotós voltak a Klubrádión futó Világtalálkozó című műsor vendégei. A beszélgetést szemléző 24.hu azt írja, hogy amikor a műsorban szóba került, hogy Oláh Ibolyának van-e roma tudata, azt mondta, hogy nehéz kérdés, annyi bélyeget sütnek rá, hogy megszámolni sem tudja.

Legutóbb egy lomtalanításnál egy faszi telefonált, és azt mondta, »Várjál már, cseszd meg, itt van mellettem ez a migránskurva!«. Ez én voltam. Mennyire tisztában vannak az emberek a fogalommal, hogy mit is jelent ez a szó, nem?

– mesélte Oláh, aki állítása szerint csak nevetett az egészen, majd közölte a férfival, hogy megérti, ha cigánykurvázzák, de a migránskurvázást már nem. A férfi ezután letette a telefont, és azt mondta az énekesnőnek, hogy ő egy “fain ember”.

https://index.hu/kultur/2019/11/16/olah_ibolyat_migranskurvanak_neveztek_az_utcan/?utm_source=fejlec_bloghu&utm_medium=noti-dropdown&utm_campaign=fejlec&fbclid=IwAR2R4mH2fnudALxm0iIeTvyYWMH2TsLUYXBYF8_NUp2DV49M_u3vLmVYTAU

Kapcsolódó cikkek

Soros szerint rosszabb a helyzet Magyarországon, mint az orosz megszállás idején

O.L.K.T.

Ismét egy iskola ahol kabátban ülnek a gyerekek – ezen Rétvári Bence jót nevetett!

Rubóczki Tamás

Pedofíl kunszentmiklósi volt fideszes képviselő!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!