Ők azok a fideszesek, akik engedik az óvodában a politizálást

Az elmúlt napokban bombaként robbant a hír, hogy a józsefvárosi óvodákban a fideszesek aláírásokat gyűjtöttek a közelgő Európai Parlamenti választásokra. A választójogi törvény, kifejezetten tiltja, és az adatvedelmi hatóság is nyomatékosan kifejtette, hogy olyan közintézményekben ahol nevelés és oktatás folyik, tilos az ilyen tevékenység. A kormányzó párt kerületi tagjai fittyet hányva folytatták ezt a tevékenységüket. Természetesen ez ellenzék a testület elé vitte a dolgot, hogy a józsefvárosi képviselők szavazzanak és tiltsák el a további hasonló tevékenységtől a pártot.

Szavaztak! És nem is akárhogyan. 11 nem szavazattal elutasították az indítványt. Természetesen a kormánypárti többség. Ők azok akik engedik az óvodában a politizálást : Dr. Sára Botond, Dudás Istvánné, Egry Attila, Dr. Ferencz Orsolya, Gondos Judit, Guzs Gyula, Káiser József, Soós György, Dr. Szilágyi Demeter, Vörös Tamás, Zentai Oszkár.

Köszönjük nekik!

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsányék kitiltják a Pesti Srácokat rendezvényeikről

H Miklós

Magyar György még a választások előtt nyílvánosságra hozott egy fideszes mocskosságot, most aktuális lett!

Rubóczki Tamás

Elmebeteg: Bármi áron meg kell akadályozni a Fidesz szerint, hogy a migránskaravánok az EU területére lépjenek!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!