Ők a tömegbe beépülő civilruhás rendőrök.

Ők a tömegbe beépülő civilruhás rendőrök.

Természetesen minden nagyobb tömeg megmozdulásra a rendőrség beveti a civilruhás egységeit is. Ez egy bevett gyakorlat, hiszen így tudja a rendőrség nyomon követni, hogy egy tüntetésen ki vagy kik a hangadók illetve a provokátorok. Ezen rendőrök feladata, hogy ha esetleg törvénytelen lépéseket terveznének a tömegben a hangadók illetve a provokátorok, akkor az ő irányításuk által emeljék ki a tömegből az oda nem való renitenseket. Elismerjük, hogy szükség van rájuk, de csak akkor, ha pártatlanul teszik a dolgukat, és nem politikai irányítás miatt. Hiszen csak így lehet hiteles a rendőri függetlenség. Félő azonban, hogy a rendőrségi felsőbb vezetők már politikai utasítás alapján cselekszenek. Azt ugyan nem tudjuk, hogy ha lesz esetleg fideszes BÉKEMENET, akkor oda is beépülnek e majd a civilruhás rendőrök, vagy csak az ellenezzék által szervezettekbe? Valószínű erre egyetlen egy kormányzati választ sem fogunk kapni.

Kapcsolódó cikkek

Schiffer András egy fideszes szennylapban vette védelmébe Bayert és Orbánt.

H Miklós

Lázár János egyre keményebben fúrja meg Orbán Viktort!

Rubóczki Tamás

Az Orbán-kormány 630 milliót ad a Királyhágómelléki Református Egyházkerület álmaira, hat év alatt 3,7 milliárdnál tartanak!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!