Ő itt Kubatov, aki nem szólalt fel csak egyszer.

0

Ő itt Kubatov Gábor, aki csak egyszer szólalt fel 2007 óta!

Érdemes kitérni a Fidesz-frakció sajátos rekorderére – írja a hvg.hu. Kubatov Gábor, a kormánypárt alelnöke és pártigazgatója, a Fradi elnöke 2006 óta képviselő. Első és mindeddig utolsó hozzászólása 2007. április 3-án hangzott el napirend után, „A demokratikus intézmények védelmében” címmel. Természetesen a Gyurcsány-kormányt bírálta. Bizottságban 2014 óta nem dolgozik. Választókerülete nincs, mert listán jutott be. Mindezért frakcióvezető-helyettesként havi 1 514 700 f orintot kap. (Vagyonnyilatkozata nem szól arról, hogy a párttól vagy az FTC-től fizetést venne fel.)

Akik egyáltalán nem szólaltak meg: Selmeczi Gabriella, Lázár János,  Seszták Miklós, Rogán Antal és az utolsó ülést kivéve Szijjártó Péter és további 9 kormánypárti képviselő.

 

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!