Nyugdíjasok figyelem! Már csak otthonkára lehet lakhatási támogatást igényelni

A magyar kormány számára fontos, hogy időseknek valóban gondtalan öregkort biztosítson.

otthonka

A nyugdíjasok mindig a pénz és az unokák miatt aggódnak, ez a két tényező nagyban megnehezíti számukra a nyugodt öregkort. A magyar kormány mindent megpróbál: decemberben nem zaklatta fel az időseket a plusz Erzsébet-utalvánnyal, januárban pedig csak társadalmi nyomásra volt hajlandó elutalni az első havi nyugdíjat. Közel a békés öregkor.

„Nem mondom, hogy könnyű volt! A magánnyugdíjpénztár vagy a lakástakarék kiiktatása, a rokkant nyugdíj elvétele mellett igyekszünk teljes szigorral behajtani a tartozásokat, hogy még véletlenül se zaklassák fel magukat a pénzzel a jövőben sem, többek között ezért próbáljuk 30 ezer forint alatt tartani a nyugdíjminimumot. Ráadásul az unokák csibészségei miatt sem kell már idegeskedniük, több százezer fiatalt csábítottunk külföldre, akik kint adóznak, még a nyugdíjalapot sem növelik, két legyet egy csapásra!”

– idézte fel a hosszú küzdelmet Varga Mihály. A pénzügyminiszter emlékeztetett: közel a cél, hogy a nyugdíjasok a pénz béklyóját eldobva már csak a rájuk növő otthonkával törődhessenek, hisz úgyis abban élik mindennapjaikat.

„A lengedező életterüket támogatnánk is több lyukas gombbal, amit bárhova felvarrhatnak, csak igényelniük kell az Otthonka Melege Programban. A konstrukcióban lakásbővítési hitel is szerepel szabásminták formájában, ajándék zsebrádióval és ingyenes fogfehérítő kuponnal!”

Kidoboltatik

– tette hozzá Varga.

A hírre reagált a tőzsde is, a revitalizációs szérum-részvények árai az egekbe szöktek, a naftalin viszont évtizedes mélypontra zuhant.

olkt.hu/hircsarda.hu

Kapcsolódó cikkek

Bencsik András símaszkban, baseball-ütővel hadonászott élő adásban!

Rubóczki Tamás

A Fidesz nem kegyelmez!

O.L.K.T.

Mi is hiányzik az életünkből, nekünk turbómagyaroknak!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!