Nyomoznak egy volt fideszes polgármesterrel szemben gyermekbántalmazás miatt!

Gyermekbántalmazási ügybe keveredett Putnoki Zsolt, a Budapest XIII. Kerületi Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola igazgatója, Újkenéz korábbi fideszes polgármestere. A tanárok és szülők is állítják, hogy Putnoki több gyereket is megütött, a bántalmazottak minden esetben roma gyerekek. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozást rendelt el, miközben az igazgató is feljelentést tett egy 13 éves fiú ellen – írja a 24.hu.

 

A portál információi szerint április 13-án kettesben maradt az igazgatói irodájában egy 13 éves roma fiúval. Az igazgató megpofozta a gyereket, aki visszakérdezett, hogy ezt miért kapta. Ezután szitkozódások közepette még két pofont lekevert neki az igazgató. A negyedik ütés előtt a gyerek megpróbálta ellökni Putnokit és kirohanni a teremből. Egy tanár hallotta is, hogy a fiú azt kiabálja: „Ne bántson, igazgató úr!”. Egy másik tanár azt mondta, hogy a fiú remegett, zokogott, zaklatott volt az eset után. Punoki rendőrt hívott, arra hivatkozva, hogy a gyerek bántalmazta őt. A tanárok viszont jelezték, hogy az igazgató sztorija sántít. Ezt pedig nemcsak a fiú kiabálására alapozták, hanem arra is, hogy a tanárok és a szülők elmondása szerint nem ez volt az első eset, amikor az igazgató roma gyereket bántalmazhatott. A rendőrség a 24.hu érdeklődésére megerősítette, hogy nyomozást indítottak közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt. Ugyanakkor azt is elmondták, hogy a kapitányság nyomozást rendelt el egy másik ügyben is, kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt. Putnoki Zsolt ellentmondásos igazgatói kinevezésről tavaly nyáron írtunk. Sem az önkormányzat, sem az iskola nevelőtestülete, sem a szülői munkaközösség nem támogatta, Palkovics László oktatási államtitkár mégis kinevezte őt.

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Már csak egy nap a bankokkal!

O.L.K.T.

2019.01.02 Tüntetés az Operánál!

H Miklós

Péterffy Attila ismét borította a bilit Pécsen

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!