Nyomozást rendeltek el a Fidesz-közeli kopaszok ellen – fény derül rá, ki áll a háttérben

0

A bíróság a becsületsértés vétsége miatt ismeretlen tettesek ellen indított büntetőügyben feljelentett cselekmény elkövetőinek kiléte, személyes adatai, elérhetőségének felderítse és bizonyítási eszközök felkutatása végett nyomozást rendelt el.

László Olivér a Fiatalok a Demokráciáért (FIAD) elnöke feljelentést tett a vadhajtasok.hu portálon, illetve annak Facebook-oldalán megjelent cikkben leírtak miatt, ahol is őt “patkánynak” és “kiemelt szemétnek” nevezték és a cikkben a nevét, valamint a személyes Facebook-oldaláról letöltött fényképét engedélye, hozzájárulása nélkül közzétették.

A Vadhajtasok.hu nevében a legtöbb ellenzéki megmozduláson kamerázó Bede Zsolt és csapata minden alkalommal kibújna a felelősség alól, hiszen annyi merszük sem volt, hogy az impresszumban feltüntessék, hogy ki szerkeszti a portált. Most a nyomozást elrendelő bíró konkrét felkérést intézett a XXII. Kerületi Rendőrkapitányság felé, hogy felderítsék, kik azok, akik ezt a Fidesz-párti, radikális oldalt szerkesztik.

A csontvázak könnyen kieshetnek a szekrényből, ha más is szerepel még az előretolt Bedén kívül ebben a szenzációs csapatban.

László Olivér elmondta, hogy nem hagyta annyiban, hogy azt írjanak büntetlenül, amit csak akarnak ezek a névtelenségbe bújó, bátor vadhajtások. Amint a nyomozás lezárul, beszámolunk a fejleményekről.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!