Nyomozás indult Fásy Ádám és Fásy Zsüliett ellen a választások előtti napon történt verekedés miatt!

Az erről szóló ügyészségi döntést megváltoztatva nyomozást rendelt el a főügyészség Fásy Ádám ellen, aki parlamenti választások előtti napon, április 7-én a Fidesz terézvárosi és erzsébetvárosi jelöltjét támogató mulatós bulin inzultálta a 24.hu újságíróját – derül ki a portál cikkéből. Az újságíró azt kérdezte Fásy Ádámtól, hogy miért támogatja Bajkai István kampányát, amire válaszul Fásy Ádám kitépte a kamerát a kezéből, hasba vágta vele, aztán odaadta a lányának Fásy Zsüliettnek, aki megpróbálta megsemmisíteni a felvételt. Ez csak részben sikerült. Eközben Fásy többszőr is arcon csapta tenyérrel az újságírót.

Az ügyben a notórius be- és feljelentőként ismert Tényi István fordult az ügyészséghez információs rendszer vagy adat megsértése gyanújával. Ezen kívűl a 24.hu főszerkesztőjének a feljelentése miatt garázdaság és könnyű testi sértés miatt viszont a BRFK VI. kerületi Rendőrség indított nyomozást. Fásy Ádám és lánya szabadlábon védekeznek. Az április 7-i Zeneexpressz nevű buliban egyébként fellépett az Apostol Zenekar, Jolly és Suzy, maga Fásy Ádám és lánya, Fásy Zsüliett is. Bajkai Istvánon ez sem segített, az Orbán Viktor családjának ügyvédjeként ismert Fidesz-alapítót és erzsébetvárosi alpolgármestert a DK-s Oláh Lajos simán legyőzte a budapesti 5. számú választókörzetben.

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Demokratikus Koalíció: Az UNESCO-hoz fordulunk a barokk festmények lemázolása miatt! (Videó)

Rubóczki Tamás

Hátborzongató videót készítettek arról, hogyan adta el Orbán Magyarországot Putyinnak! (Videó)

Rubóczki Tamás

Jelentés az RTL Klub elől.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!