Nyomoz a Rendőrség az érdi Fidesz háza-táján

Választási kampányátadás keretében adták át a félkész játszóteret Érden, a Rendőrség jobbikos feljelentés miatt nyomozni kezdett gondatlan veszélyeztetés ügyében.

Két héttel az önkormányzati választások előtt adott át Érd akkori polgármestere T. Mészáros András (Fidesz-KDNP), egy még be nem fejezett játszóteret, amit azonban az átadó után négy nappal be kellett zárni, és azóta is kordonok zárják le, mivel több gyermek sérült meg játék közben.

Két gyermek 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az RTL Klub Híradójában szerepel, hogy a Jobbik országgyűlési képviselője, Bencsik János feljelentést tett a rendőrségen, amely foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés ügyében nyomoz.

Csőzik László jelenlegi független polgármester azt mondja, a játszóteret politikai nyomásra és kampányfogás miatt adták át idő előtt.

Csőzik László korábban szintén feljelentést tett, kiskorú veszélyeztetései miatt is, a korábbi polgármestert T. Mészáros Andrást.

Kapcsolódó cikkek

És jön a házi úrirend kialakítása?

Rubóczki Tamás

Óriási baj van – A DK kritikus számokat hozott nyílvánosságra

O.L.K.T.

Lerántották a leplet: Mégiscsak fideszes ez a selyemmajom!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!