Nyomoz a Rendőrség a pécsi fideszes ellen!

Még a Népszava számolt be arról a választások előtt, hogy Vári Attila, a Fidesz pécsi polgármesterjelöltje egy verekedési ügyben nem bizonyult szavahihetőnek sem az elsőfokú, sem pedig a másodfokú bíróság előtt.

A pécsi sportcsarnok egyik rendezvényen két biztonsági őr megvert egy egyetemistát, mert szerintük az részegen randalírozott a vécében és agresszív volt velük szemben. Az egyetemista ezt tagadta, ezért feljelentést tett. Vári Attila is a tanúk között volt, ám az első- és másodfokú tárgyaláson a bíróság azt állapította meg többek közt, hogy a tanúvallomások – így Várié is – nem szavahihetőek.

Korábban Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese írásban kérdezte Polt Pétert, hogy miért nem indult hamis tanúzás miatt Vári ellen eljárás. A legfőbb ügyész azt válaszolta, hogy az ügyben senki nem tett korábban feljelentést.

Az ügyészség majd egy hete kiadott közleménye szerint, mivel az országgyűlési képviselő kérdése tartalma szerint feljelentésként értékelendő, a Legfőbb Ügyészség továbbította azt az elbírálásra jogosult nyomozó hatósághoz.

A Szabad Pécs most arról számolt be, hogy a feljelentés célba ért, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a portált, hogy büntetőeljárást indított hamis tanúzás ügyében.

Kapcsolódó cikkek

A feudalizmus épül Magyarországon

O.L.K.T.

Ön szerint, a kormánynak vissza kellene adnia az ellopott magánnyugdíj vagyont!

H Miklós

Az Orbán kormánynak köszönhetően, a fél ország belerokkan a munkába mire nyugdíjba vonulhat!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!