Nyílt levelet írt egy nyugdíjas a hozzá hasonló nyugdíjasoknak!

A Városi Kurír kis-nyugdíjasa – ahogy emlékezhetnek is rá – időről időre nyílt levelekkel bombázza Orbán Viktort. Ma nem neki, hanem a sorstársainak írt, és nem levelet, hanem felhívást.

 

Kedves nyugdíjas társaim!

Ti sem tudtok bevásárolni a hétvégére? Ti sem tudjátok kiváltani a gyógyszereiteket? Aki budapesti és menni tud, annak javaslom, sétáljon fel a Várba, a miniszterelnökség menzájára és ingyen kérjen mára és a hétvégére ételt!
Jó nekünk a 300.- forintos csülkös bableves egy kis tésztával, de ha még kapnánk hozzá kamatként desszertet, akkor sem felejtenénk el ezt a mocskot.
A gyógyszertáraknak javaslom, adják ki hitelbe a gyógyszereinket, majd a felhő megjegyzi, ki tartozik, a kamatot meg fizesse a kormány.

Mélyen megalázó és szégyen, hogy

“a dübörgő gazdaságban”

azon százezreknek a nyugdíját, akik bankszámlára kérték nem utalták át!

Ne féljen senki! Ez a rendszer már nem élhet sokáig! Most várom csak el, hogy a pártok és a szakszervezetek mellénk, idősek mellé is kiálljanak. Remélem azok sem fognak enni az elkövetkező napokban, akiknek mindezt köszönhetjük, mert ilyen még nem fordult elő ebben az országban.

Ez Magyarország 2019-ben!

Rosta Ágnes

 

 

olkt.hu/varosikurir.hu

Kapcsolódó cikkek

Bálint gazda: “A Fidesz verhető a fővárosban!” – ezért is adta le szavazatát az előválasztáson Karácsony Gergelyre!

Rubóczki Tamás

Százmilliárdos aknán ül az Orbán-kormány a sporttámogatások miatt!

O.L.K.T.

Hadházy Ákos: “Tiborcz a lopott milliárdokból 34 millióval vakítja a köznépet!”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!