Nyílt levél: Varga Zoltán levele Kósa Lajos nem csinálok semmit tárca nélküli miniszternek!

Varga Zoltán a Demokratikus Koalíció debreceni képviselője, nyílt levelet írt Kósa Lajos tárca nélküli miniszterenek. Íme a levél amit változtatás nélkül adunk közzé:

 

Kósa szerint „Az életkor kitolódásával a 65 éven felüliek nem pihenni akarnak, hanem dolgozni”.

 

Na, fussunk neki újra: AZ ÉLETKOR KITOLÓDÁSÁVAL A 65 ÉVEN FELÜLIEK NEM PIHENNI AKARNAK, HANEM DOLGOZNI.
Mondjuk arról tapintatosan hallgatott, hogy az 1957-től születetteknek már pont 65 év a nyugdíjkorhatár. És arról sem nagyon beszélt, hogy Az uniós átlaghoz képest nagyon sokan halnak meg Magyarországon, ezért is fogy a népesség. Valahogy arról sem, hogy egyre több az állandó orvos nélküli háziorvosi praxisok száma, és hogy egyre többen pusztulnak bele Orbán őrült rendszerébe, valamelyik sürgősségi osztály folyosóján kínok közt fetrengve, ellátatlanul. De arról sem, hogy míg a német, francia, vagy osztrák nyugdíjasok boldogan utazgatnak a világban, addig a magyar átlag idősember az olcsó csirkefarhát után kódorog városszerte kopogó szemekkel, majd megy haza a “zsákmánnyal” az alig fűtött lakásába, köszönhetően az egész rohadt, nyomorult, hazug rezsimjüknek! Hogy a magyar nyugdíjas sem alávalóbb európai társaiknál, és ha megy, ha el tud egyáltalán menni dolgozni, azt azért teszi, hogy ne haljon éhen a puccos stadionok árnyékában. És Kósa szerint a nyugdíjas szövetkezeteket az idősek azért fogják egyenesen imádni, mert ott jó a társaság….meg munka közben csak úgy repül az idő.

Értjük! Jó a társaság! JÓ A TÁRSASÁG! JA!

Értjük mi, hogy SZERINTETEK milyen felszabadító érzés is lesz majd 70 évesen, járókerettel kapálni Mészáros uradalmában, vagy disznót trágyázni anyád disznótelepén!Értjük Lajos! Hogyne értenénk, hogy a kis családod a disznók mellett – nyilván teljesen véletlenül – éppen a frissen gründolt nyugdíjas szövetkezetek körül lebzsel-bizniszel!ÉRTÜNK MI MINDENT BASZKI! Azt is értettük, mikor „véletlenül” bedöntötted a forintot! Értjük az okát, és azt is nagyon jól, hogy milliókat nyomorítottatok meg ezzel. Értjük mi, hogy miért is jó orbitális hibbantsággal, sorossal-migráccsal-ufókkal tömni a nagyérdemű választók fejét, értjük, hogy addig sem foglalkozik a nép az elzabrált ezermilliárdokkal, a szuperszonikus magángépekkel, disznótelepekkel, helikopterekkel, kastélyokkal, a százmilliós cégek világába “visszavezetett” idős, fideszes anyákkal. Értjük mi, hogy mindez miért is jó nektek, hogy a kollektív őrület miatt még nem jut el nagyon sok ember agyáig, hogy a TI KÓRHÁZAITOKBA már csak halni megy a magyar. ÉRTI EZT MINDENKI, még akkor is, ha most még senki nem kerget végig vasvillával a városon! Most még!

CSAK AZ A KÉRDÉS, HOGY TE ÉRTED-E EZT LAJOS?

Üdvözlettel: Varga Zoltán, a Demokratikus Koalíció debreceni önkormányzati képviselője.

Kapcsolódó cikkek

MSZP: A jövő évi költségvetésben nyoma sincs a rendvédelmi dolgozók fizetésemeléséről – egyszóval átverte őket a Fidesz!

O.L.K.T.

A Fidesz szerint Czeglédy Csaba ne örüljön, mert akkor is börtönbe fogja végezni!

Rubóczki Tamás

Hadházy Ákos elég keményen nekiment az LMP-nek: gyáva, megalkuvó pártnak tartja őket!

Rubóczki Tamás