Nyílt levél a Fidesznek! (+Videó)

Kedves fideszes képviselők,

amikor ma este hazaértek a családjaitokhoz, gondoljatok azokra, akiktől a héten megtagadtátok az ápolási díj megemelését. Azokra, akik a ti lelkiismeretlen politikátok miatt továbbra is havi 52 800 forintból élnek majd.
Ti sose láttatok valószínűleg egybe ennyi pénzt úgy, hogy csak ennyi van a hó végéig. De vegyétek a bátorságot, szedjetek össze öt tízezrest, tegyétek le otthon a konyhaasztalra és nézzétek meredten.

Nézzétek csak, mennyi pénz ez. Számolgassatok csak kicsit, mire lehet elég ez.
És amikor megsimogatjátok édes gyermekeitek feje búbját, gondoljatok azokra a szülőkre, akik eközben a huszonéves, éber kómában fekvő fiaikat fürdetik épp.
Gondoljatok azokra az apákra, akik eközben épp pelenkázzák a lányaikat, ahelyett, hogy az érettségi bankettjükre kísérnék őket.

Nézzétek ezt az öt tízezrest és jussanak eszetekbe azok az édesanyák, akik épp valami pépet turmixolnak, hogy aztán szondán keresztül erőszakolhassák le azt magatehetetlen édes gyermekük torkán.
Nézzetek bele a saját gyermekeitek szemébe és adjatok hálát a Teremtőnek, hogy épen és egészségesen őrizte meg őket eddig napig.

Nézzetek bele a gyerekeitek szemébe és kérjétek az Urat, hogy ti soha ne kerüljetek abba a helyzetbe, hogy magatehetetlen szeretteitekről nyomorúságos 52 800 forintból kelljen gondoskodnotok.

Aztán nézzetek a tükörbe és szégyelljétek el nagyon magatokat. Mert bizony hiába vagytok otthon példás szülők, ha a hivatásotokban nemhogy keresztény emberként nem, de ilyen lelkiismeretlen disznókként viselkedtek.

Igazságos, szabad hazát!

 

Szerző. Stummer János (Jobbik)

 


Kapcsolódó cikkek

A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT! (Videó)

Rubóczki Tamás

Márki-Zay Péter (ÉLŐ)

Rubóczki Tamás

Kuncze Gábor brutális módon mosta fel a padlót a Hír TV riporterével! (Videó)

Rubóczki Tamás