Nyílt levél a fideszesekhez!

Kedves fideszes polgárok!

Ma bebizonyult, több mint 100 párt szavazta meg a Fidesz felfüggesztését, csak 3 maradt vele. Ez a három erősen jobboldali antiszemita, nacionalista. Orbán megbukott! Egoizmusa miatt nem ismeri el a bukást, hanem ezt is Soros Györgyre keni.

Itt az ideje, hogy felébredj!

Orbán Viktor, aki saját magát választotta miniszternek, elárulta az országot és a magyar embereket. Mit gondolnak most a Magyarokról az EU-ban? Hogy agymosott, sötétben élők vagyunk! Ez 2/3 részben igaz. Ezek sajnos a rendszerváltásnál nem tudták agyukat átkapcsolni a kommunizmusról a liberalizmusra, ezért van 2/3 az országban, meg persze a krumpliért, aminek ára duplája lett, a cafetéria miatt, amit eltörölték, meg 10köbméter fa miatt. Ezért tartunk itt. Romokban az egészségügy, az oktatás, a szabad média, több külföldi dolgozik Magyarországon, mint magyar!
Orbán több ezer migránst engedett be hazánkba. Bevezette a rabszolgatörvényt, ami a fideszes nyugdíjasokat, akik 300 ezer forinton felül keresnek, nem érdekük, továbbá betiltotta a hajléktalanságot, mint Rákosi. Elüldözte a CEU-t, és amikor most szarban van, egyből mondta, hogy maradni fog! Orbán egy kétszínű politikus, egy napraforgó. Mindig arra fordul, ahol éri a nap! Még egy fasiszta párttal is össze állt! 160 ezer forintot keres egy tűzoltó, még egy fideszes politikus egymillión felül, úgy, hogy csak szavazni megy be. És akkor még a rokkantakról nem beszéltünk, a kilakoltatott tízezrekről, és a kiszolgált éhbérért dolgozó munkásokról sem.
Államosítják a Magyar Tudományos Akadémiát (MTA)…
Ideje felébredned a sötétségből!
100+ párt van Orbán ellen! Nem soros, nem Brüsszel, hanem Orbán nacionalizmusa miatt tartunk itt, ami miatt kettészakad az ország az értelmiségre és a fideszes provokátorokra. Kedves fideszes társam, ébredj fel. Üdvözöllek a való világban. Ne Orbán mellett állj ki, hanem a Magyarság mellet, a hazádért, a jövődért, a jövőnkért!

Tisztelettel, egy diák.

Szerző.: Lengyel F. V.

Kapcsolódó cikkek

A bécsi magyaroknak ezeket mondta Majka:

O.L.K.T.

Demonstrációt szerveznek Erdogan budapesti látogatására

O.L.K.T.

Számonkérik Orbánt: Az Eu magyarázatot kér a kormánytól a politikus bűnöző befogadása miatt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!