Nyílt levél a fideszes képviselőknek Márki-Zay Péter édesapjától!

0

Nyílt levél:

TISZTELT FIDESZES KÉPVISELŐK!

Önök bizonyosan jól tudják, hogy ha letagadunk egy igazságot, akkor azzal mindenkinek hazudunk. Mégis ezt teszik! Ez tartja össze Önöket?
Hegedűs Zoltán fideszes frakcióvezető azzal adta át a várost az új polgármesternek, hogy “Vásárhelynek nincs sem pénzintézeti, sem hiteltartozása”, sőt jelentős tartalékai vannak. Önök közül akkor senki, de senki nem tiltakozott! Tisztelt fideszes képviselők! Tudják meg, hogy az elhallgatás is hazugságnak minősül. Miért? Amint Babits Mihály mondta „Mert vétkesek közt cinkos, aki néma”. De a hazugságok, – főleg a nagyobbak: mint a több milliárdos adósság letagadása – (100000Ft/fő) majdnem mindig kiderülnek.
S valóban február 25-ét követően hétről-hétre újabb és újabb adósságokra derült fény egészen a legutóbbi időkig is. „Ha bármi rosszat teszünk, lopunk, hazudunk, megcsaljuk az embereket, de elhatározzuk, hogy ezt többé nem tesszük, akkor a világ és az istenek is azonnal megbocsátanak.” (Feldmár András matematikus, pszichoterapeuta) De mivel Önök még mindig nem kértek bocsánatot, erre hitük szerint nem is kapnak bocsánatot, kedves kereszténydemokrata képviselők!
Kinek is hazudtak Önök? Először is, ott kezdődik, hogy hazudtak saját magunknak! De hazudtak választópolgáraik és minden vásárhelyi felé, s hazudtak a kórház és betegei felé is. Végül hazudtak a független polgármester felé is, aki ahelyett, hogy a programjában szereplő vállalások megvalósításával tudna érdemben foglalkozni, most főként az Önök letagadott mocskát, az Önök által felhalmozott adósságtengert kell rendbe tegye! Mert Önök elfelejtették közölni a vásárhelyiekkel, hogy a város minden egyes lakosára több, mint 100000 forint (Egyszázezer forint) adósságterhet raktak. Önök persze az áldatlan törlesztésből igyekeznek kimaradni, mintha semmi közük nem lenne hozzá! Sőt álszent módon újabb adósságnövelő pénzügyi akciókkal kívánnak tetszelegni híveik előtt.
Mi a hazugság oka? „Félünk és hazudunk. De hogy hazugságaink miatt mások elrohadnak, az már minket nem érdekel. Csak nekünk ne történjék bajunk. Csak mi éljünk nyugodtan.” (Berkesi András író)
A hazugság és a csalás fő oka a rossz lelki állapot, valamint az alacsony önértékelés, az önbizalom vesztés. Ide tartozik még a Münchausen-szindróma, amikor krónikusan mondanak nagyobbat vagy másabbat a valóságnál. Gyógyuljanak ki belőle, hiszen a hazugság rengeteg energiát emészt fel, mindig fejben kell tartani, hol mit hazudtunk, hogy el ne felejtsük.
Tartsanak önvizsgálatot! Hogyan segítették a vásárhelyi kórházat és betegeit, amikor 2012-ben csak a kórházat adták át a magyar államnak, de a kórháznak és a betegeinek járó 300 millió forintos támogatást nem! Most ennek terhét is a független polgármester nyakába akarják varrni?

FELHÁBORÍTÓ AMIT CSINÁLNAK!

OSSZÁTOK MEG!

 

 

olkt.hu/Facebook

Apokalipszis …Tűzvész után özönvíz

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!