Novák Katalin egy bűnözővel fotózkodott

0

Vagy Berlusconi, vagy a kereszténység

1.Berlusconi házas emberként kiskorú nőkkel (lányokkal) folytatott különféle szexuális cselekményeket. Ez bíróság előtt bebizonyított tény, senki sem vitatja. Berlusconi felesége emiatt el is vált a férjétől. (Jogvita csak abból lett, hogy az olasz politikus tudott-e az esetek idején a hölgyek valódi életkoráról. Tudott – lásd alább.)

2.Novák Katalin családügyi államtitkár – aki valamilyen általa kiagyalt keresztény családeszmény jegyében rendszeresen kioktatja a magyarokat arról, hogy hogyan kellene helyesen élni – a napokban olyan szívélyes, baráti légkörben cserélt eszmét a Fidesszel szövetséges Berlusconival, hogy épp csak az ölébe nem ült. A meghitt eseményről az államtitkár asszony képet is posztolt.

3.Jávor Benedek mindezt szóvá tette a Twitteren, mondván: ha már annyira fontos nekünk a keresztény család, talán nem kellene olyanokkal kvaterkázni, akik kiskorú prostituáltakkal unga-bungáznak.

4.Novák Katalin, és nyomában az egész lakájmédia meg a fideszes holdudvar most „föl van háborodva”, hogyan lehetett ilyen ízléstelen Jávor (???).

Az ügy előzményeiről ezt írta két éve a sajtó: „A bunga-bunga partik, melyeket Berlusconi miniszterelnök 2010-től rendezett Milánó környéki villájában és Szardínia szigetén a nyaralójában, igen nagy visszhangot váltottak ki annak idején. Az urak és a hölgyek ugyanis igen lengén voltak öltözve, a fiatal lányok gyakran pucéran táncoltak. Mint maga Ruby is, aki még ma is csak 25 éves- emlékeztet a párizsi Le Figaro. Az első Ruby-gate perben el is ítélték hétéves börtönbüntetésre Silvio Berlusconit, mert a törekvő ifjú prostituált nem volt még 18 éves. Ám következett a második per. Ennek során mind Ruby, mind pedig a többi tanú azt vallotta: Silvio Berlusconi nem tudhatta, hogy a lány nincs még 18. A marokkói bevándorló lány hazudott az életkoráról, a többi tanú ezt megerősítette. De nem ingyen. Az olasz sajtó szerint 10 millió euróba került a keresztény és nemzeti erkölcs védelmezőjének, hogy felmentesse magát a bíróságon. A gyanú szerint ebből vásárolt 2 millió euróért ingatlant Ruby Dubaiban, és ebből van az étterem Mexikóban. Meg egy vállalkozás Genovában, ahol Ruby jelenleg éldegél, és néhány szép ingatlan Itáliában.”
Akárhogy is, én gyakorló katolikusként azt gondolom, hogy ebben az ügyben nem Jávor Benedeknek kell szégyellnie magát. Az a véleményem továbbá, hogy azzal, amiben hiszek, nem Jávor, hanem Berlusconi magatartása összeegyeztethetetlen. Ezennel javasolnám is a magyar katolikus egyház illetékeseinek, hogy haladéktalanul szólítsák fel Berlusconi régi jó barátját, Orbán Viktort, és az erkölcstelen bűnözővel frissen összecimborált Novák Katalint, hogy vagy ne használják magukra és politikájukra a keresztény jelzőt – mert azért mindennek van határa; szégyent hoznak minden becsületes keresztény emberre –, vagy pedig haladéktalanul szüntessenek meg minden kapcsolatot a vén olasz kéjenccel, és gyakoroljanak bűnbánatot. Tudom, hogy egyetlen hívő ebben az ügyben csak minimális erővel bír, de amit tudok, azt én megteszem: amíg az egyházam nem határolódik el Berlusconi barátaitól, addig egyetlen forintnyi támogatásban sem részesítem őket, és erre fogok biztatni másokat is. Tisztában vagyok vele, hogy a korrupt Orbán-rezsim majd kipótolja, de nem érdekel: a mi hitünk szerint létezik egy égi ítélőszék, ahol minden döntéssel, minden megkapott és elköltött fillérrel el kell számolni – nekem is, meg nekik is.

Silvio Berlusconi és Novák Katalin családügyi államtitkár

Szerző. Hargitai Miklós

Vagy Berlusconi, vagy a kereszténység1.Berlusconi házas emberként kiskorú nőkkel (lányokkal) folytatott különféle…

Gepostet von Miklós Hargitai am Mittwoch, 5. Februar 2020