Novák Katalin agyilag beteg

Rácz Zsófiát, a 22 éves, diploma előtt álló jogászhallgatót helyettes államtikárrá nevezték ki Novák Katalin mellé. Az ifjú hölgy lesz a felelős a kormány hatáskörébe tartozó családi és az ifjúságot érintő ügyekért.

Paff vagyok. Csak remélni merem, hogy a bájos, sőt szépséges ifjú hölgy intelligencia-hányadosa eléri, vagy legalább megközelíti a 180-as szintet. Ámbár tiszta lélekkel állíthatom, hogy a tehetség – lett légyen bármily irigylendő – nem pótolja a hiányzó tapasztalatot, kiváltképp magas vezetői pozícióban nem. Felteszem, arra felkészült a kisasszony, hogy ténykedését – és különösen személyét – gonoszkodó, sőt, gonosz megjegyzések kísérik majd, hiszen még Napóleon is csak 24 éves korában érte el a dandártábornoki rendfokozatot, miután Toulon ostrománál, a forradalom idején, különösen kitüntette magát.

Én őszintén remélem, hogy Önt is teljesítménye alapján választották ki e posztra, s munkájában kívánok Önnek sok sikert és dicsőséget. Az Ön személye iránti aggodalomra mindössze az ad okot, hogy nem volt elég esze kereken elutasítani a felkérést, vagyis talán nem tudja, hogy ilyen tisztségben milyen nehézségek és kockázatok várnak Önre. Vagy esetleg nem volt más választása.

Önnel nekem nincs bajom, s koros ember lévén, ügyem sem igen lesz.

De aki Önt kiválasztotta és kinevezte, az gyaníthatóan nem százas.

szerző. Lovász Péter

Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor helyettese egyszer adott ötezer forintot VIDEÓ

O.L.K.T.

70 millióból fejezik be a Szent Jobbot szállító díszkocsi felújítását

O.L.K.T.

NÁLUNK LETILTOTTÁK, MÁSHOL KITÜNTETTÉK!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!