Nőnap van, úgyhogy a Fidesz közölte, hogy ők megbecsüléssel és tisztelettel szólnak a nőkről

Pedig azt hittük, hogy felsőbb utasításra nem foglalkoznak nőügyekkel.

Abszolút hiánypótló, 168 oldalas kiadványt jelentetett meg nőnapra a kormányközeli Fiatal Családosok Klubja – írja a 444.hu.

A csodálatos anyagot a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, Nyitrai Zsolt mutatta be, és el is árulta, hogy a kormányoldalon milyen hihetetlen tisztelet övezi a nőket. Pl. 61 államtitkárból van 8 nő is. Ja, s az állami cégek vezetői között is sok a sikeres nő. 

A műben megszólal többek között a női nem nagy tisztelője, Semjén Zsolt, de élvezhetjük üdvözítő szavait Deutsch Tamásnak vagy épp Tarlós Istvánnak is.

Sajnos a 168 oldalból kimaradt Orbán Viktor monológja arról, hogy nem foglalkozik nőügyekkel, nem olvashatunk Kósa Lajos “szélbertalanozásáról”, és a miniszterelnök még csak “boldog karácsonyt” sem kívánt Demeter Mártának.

Nem esett szó továbbá a szülés fontosságáról sem, pedig pl. Németh Szilárd a férfi nem Budaházy Eddájaként igazán írhatott volna néhány kedves sort. Talán majd jövőre.

Forrás Zsurpubi https://zsurpubi.hu/cikk/7342-nonap-van-ugyhogy-a-fidesz-kozolte-hogy-ok-megbecsulessel-es-tisztelettel-szolnak-a-nokrol/

Kapcsolódó cikkek

Bődületes haszon az állami pénzen kitömött magántulajdonban lévő médiabirodalmakban.

H Miklós

Orbán hívők és facebook! Nagyon kemény!

H Miklós

Felháborító! Tovább lopják a közpénzt!

H Miklós