Nógrádi György boldogan befogadná a lakásába ezt hölgyet, sőt utána körbeadná a barátainak

Polgári Kör vendégeként Biztonság – kihívások és válaszok címmel Nógrádi György tartott előadást csütörtökön. A fellépés elején ismét eldicsekedett vele, mennyire sűrűn foglalkoztatja a Fidesz és annak médiája, majd egy óra alatt felvázolta a világ állapotát oda és vissza.

Többek között arról is beszélt, a fideszes humor egyik sajátos színfoltját felcsillantva, hogy ő „befogadna boldogan egy menekültet”. Mármint ha az a menekült például az ukrán szépségkirálynő, akinek az orosz ellenzéki férjét meggyilkolták…

„Két-három hétre befogadnám, és szerintem a baráti köröm utána átvenné” – viccelődik a szakértő a mosolygó Fazekas Sándor exminiszter előtt.

Nógrádi itt alighanem Borisz Nemcov barátnőjére próbál célozgatni. A modell Anna Durickaja szemtanúja volt, ahogy lelövik mellette sétáló barátját, ezek után a putyinista média lejáratókampányt indított ellene, majd három évnyi bujkálás után valóban benevezett egy szépségversenyre.

Jó poén volt.

Forrás: Nógrádi György boldogan befogadná a lakásába ezt hölgyet, sőt utána körbeadná a barátainak

Forrás: | eszakhirnok.com https://www.eszakhirnok.com/component/content/article/39-roevidenjobb/81076-2018-11-05-07-23-02.html#ixzz5VzXpcVBY
Follow us: @eszakhirnok on Twitter | eszakhirnok.hu on Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ő az első szállítmánnyal menne, mégis imádja a nácikat.

O.L.K.T.

ORBÁN EGY GECI !!! POLT PÉTER PEDIG EGY SUNYI GECI !!!

O.L.K.T.

Uniós pénz…volt-nincs

O.L.K.T.