Nincs még gyanúsítottja az Elios-ügynek!

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) még tavaly decemberben jelezte a magyar ügyészségnek, hogy országszerte visszaélések történhettek a közvilágítás cseréjekor. A beruházásokat a miniszterelnök vejéhez köthető Elios Innovatív Zrt. végezte. Habár a nyomozást elrendelte a Pest Megyei Főügyészség, nem az ügyészség nyomoz, hanem a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és az ügyben jelen pillanatban nincs gyanúsított.

Persze nem meglepő, hogy, ha Orbán Viktor és családjának lopásairól van szó, akkor azonnal megszűnik a magyar igazságszolgáltatás…

Meg tudom érteni! Őrült probléma lehet ezt ezek szerint kideríteni! Lehet bárki meg akárki, de egy biztos, hogy az jóravaló Tiborcz István gyerek NEM. Te Polt ideje lenni már intézkedni, mert az OLAF lassan 1 éve vár!

 

Szerző. Kolber György (Együtt)

 

olkt.hu


Kapcsolódó cikkek

Márki-Zay Péter: Ébredjen fel a nép!

Rubóczki Tamás

Adjon választ a nép!

O.L.K.T.

Orbán elismerte, hogy romba döntötte az országot!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!