Niedermüller Péter nyílvánosságra hozott egy szerződést!

Az atv.hu értesülései szerint Újbudán és az Erzsébetvárosban is megbízást kapott Czeglédy Csaba ügyvédi irodája. A lépésre az ellenzéki pártok között éles szóváltás alakult ki. Erzsébetváros DK-s polgármestere, Niedermüller Péter közleményben tudatta, hogy az átláthatóság jegyében nyilvánossá teszi a szerződéseket.

Mint írja,

„a Demokratikus Koalíció mindig is fontosnak tartotta az átláthatóságot és a tisztaságot. Eszerint jártunk el akkor, mikor nyilvánosságra hoztuk kampányköltéseink elszámolását, és így járunk el most is, amikor a Fidesz kormány által koncepciós perekbe fogott, és a Fidesz és lakájmédiája ellen több száz pert megnyert Czeglédy Csaba önkormányzati szerződéseit tárjuk a nyilvánosság elé.”

Kihangsúlyozta, hogy büszkék arra, hogy

„egy olyan elszánt és tapasztalt jogász fogadta el felkérésünket a volt fideszes önkormányzatok átvilágítására és a korrupciógyanús ügyek feltárására, mint Czeglédy Csaba.”

Czeglédy Csaba Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzatával kötött ügyvédi megbízási szerződése az alábbi itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

KAMPÁNYSZABÁLYOKAT SÉRTETT HASSAY ZSÓFIA

O.L.K.T.

Hány napot is dolgoztak életükben a fideszes nagykutyák?

O.L.K.T.

Magyar Szakszervezeti Szövetség: Alapnyugdíjat követelünk!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!