Niedermüller Péter: Kövér László fajankó és politikai gazember!

Kövér László fideszes házelnök minden jel szerint náci módon gondolkodik és beszél. Nem egyszerűen fajankó, hanem veszélyes politikai gazember. Aki bármely embertársának, annak hite, véleménye, politikai meggyőződése, szexuális orientációja vagy bármely más, csak rá tartozó mivoltja alapján azt mondja, hogy az másodrendű állampolgár, az megbocsájthatatlan bűnt követ el.

Fent nevezett személy mindeközben, közös szégyenünkre, a Magyar Parlament elnöke, aki ezzel a kijelentésével nem csak mások emberi méltóságát sérti, hanem azt a magyar alkotmányt is, amelyre felesküdött. Ezért aztán szövege – elfogadhatatlan brutalitásán túl – alkotmánysértő is. Ez akkor is így van, ha sajátjai körében valószínűleg mások is így gondolkoznak.

Jelezzük, hogy a Demokratikus Koalíció képviselői elutasítják, hogy ezt a szégyellnivaló embert a parlamenti ülésteremben a kormánypártok által elfogadott szabályok szerint felállva üdvözöljék. Közös szégyen Magyarországnak, hogy ebben az emberben nincs mit tisztelni.

 

olkt.hu/dkp.hu

Kapcsolódó cikkek

Áder testőrei nem engedték kérdezni Vágó Gábort

O.L.K.T.

Szemet vetett a kormány az önkéntes nyugdíjpiacra

O.L.K.T.

Undorító: Leszavazta a Fidesz-KDNP azt a törvényjavaslatot, amely megtiltaná a gyerekes családok kilakoltatását

O.L.K.T.