Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester is leállította a kilakoltatásokat!

0

Miközben a családbarát kormány asszisztálásával a családbarát fideszes önkormányzatok emberek ezreit tették utcára, az önkormányzati választás után változott a helyzet. A nyolcadik és a tizenegyedik kerület után Erzsébetvárosban is bejelentették, hogy egyik első intézkedésükként, leállították a kilakoltatásokat.

Mint a Demokratikus Koalíció Sajtóirodája a Hírklikkel közölte, a Niedermüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzat is leállította a kilakoltatásokat a VII. kerületben. A végrehajtások felfüggesztése már a legközelebbi, jövő hét elején következő kilakoltatásokra is vonatkozik.

Mint közleményükben írják, a Demokratikus Koalíció és Erzsébetváros önkormányzatának testülete nem hagyja, hogy Magyarországon családokat szakítsanak szét, és emberek kerüljenek méltatlan helyzetbe a fideszes vezetés miatt, mert a családok büntetése és a kizárólag gazdagoknak kedvező támogatások helyett a valódi segítségben hisznek.

(MTI)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!