Nézem a köztévé híradóját és közben szidom az anyjukat.

Sose nézem, de egy új tévé vásárlása után, (hogy ott rohadjanak el vagy meg), az első tíz csatornán ők vannak ott. Sőt, ha a HD csatornákat is hozzá adjuk, akkor az első 13 hely az övék. Amit lehetetlen legális módszerrel elpaterolni a századik csatorna után. Az első kurva anyázás után, ha már így alakult, belenéztem az általam tiltott csatorna híradójában. Bár ne tettem volna! Tizenöt percen keresztül valami balkáni migráns invázióról volt szó. Állításuk szerint, óriási tömegek várakoznak arra, hogy meginduljanak európa felé, ahol a magyar határon húzott kerítésen majd szépen fennakadnak.

Fura kép és videó bevágásokkal tűzdelték a riogató álhíreket. Sikerült olyan szögből venni azt a pár száz embert, hogy egy laikus akár több ezres, vagy tízezres nagyságú tömegnek vélheti. Eközben tömeges vándorlásról, tömegverekedésről közöltek vágóképeket, snitteket amik persze nem ott és nem akkor készültek. Több éves videókat vágtak össze mintha most ütnék vágnak egymást. Állításuk szerint a szírek ütik az Afrikaiakat és viszont.

A teljesen hitelesnek tűnő képsorok láttán, az átlagember aki máshol nem tud tájékozódni, joggal hiszi, hogy egy afrikai, arab és mindenféle nem keresztény náció lódul neki és elárasztják kis hazánkat és megerőszakolják majd asszonyainkat lányainkat. Mintha más nem is történt volna a magyar illetve a nemzetközi politikában, csakis migránsok. Én közben folyamatosan szidtam az anyjukat, amiért a tevémben elfoglalják ez első csatornáimat.

HM

Kapcsolódó cikkek

Kövér László szerint az EP-ben elmebetegek ülnek

H Miklós

Bayer Zsolti nem kér a határon túli szavazókból

O.L.K.T.

Lehet hazudozni a Parlamentben, csak nem érdemes

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!