Nesze neked, Orbán Viktor! Nem kellett Manfred, megkaptad Ursulát 

Molnár Csaba a DK politikusa üdvözölte, hogy lényegében a DK programját megvalósító elnöke lesz az Európai Bizottságnak.

Amint arról nemrég beszámoltunk, kedden este megszületett a döntés: az erősen föderációpárti Ursula von der Leyentjelölték az Európai Bizottság élére az uniós állam- és kormányfők.

A DK európai politikusa, Dr. Molnár Csabaaz elsők között, közleményben üdvözöltea döntést. Azt írja:

“Mint Rottenbiller. Így bukik el Orbán Brüsszelben. Nem kellett neki Weber, nem volt jó Timmermans. Nyilván bevandorláspárti sorosista jelöltek voltak. Akkor most megkapta. És megvertségében és gyávaságában még meg is szavazta.

Mostani tudásunk szerint Ursula von der Leyen lesz az Európai Bizottság elnöke. Ő az egyik legelkötelezettebb politikusa az Európai Egyesült Államok ügyének.

Ahogy nyilatkozta, nem akarja, hogy gyermekei a nemzetek foglyai legyenek. Máskülönben, hogy a magyar kormányfőnek még könnyebb legyen őt támogatnia, kiáll az azonos neműek házassága mellett.

Aztán meg nem hajlandó egyenlőségjelet tenni a menekültkérdés és a terrorizmus közé. Sőt, miként Gyurcsány Ferenc, ő is menekülteket fogadott be saját hazába a legválságosabb napokban.

Ő lehet az új bizottsági elnök, akit Orbán ma megszavazott. A legliberálisabb és legbaloldalibb kereszténydemokratára adta szavazatát.

Nesze neked, Orbán Viktor. És persze ne tévedjünk, jó képet fog vágni teljes politikai vereségéhez.”

Forrás Nyugatifény

Kapcsolódó cikkek

Matolcsy, te drága!

O.L.K.T.

Széchenyi István, Deák Ferenc, Berki Krisztián a három legnagyobb magyar

O.L.K.T.

Csábítja Botkát a Momentum

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!