Népszerű csatornákat töröl kínálatából a Digi, egymillió háztartást érint a döntés

A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, a Sport2 HD és a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból.

A Sport1, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek az analóg és digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból. Az AMC, Minimax, Spektrum, SPORT1, SPORT2 és TV Paprika csatornákat töröltük a csatornalistából.

Az Index úgy tudja, az AMC már korábban jelezte a Digi felé, hogy szeretnének tárgyalni a folytatásról, de a közeledésre annyit sem kaptak vissza, hogy “jó” vagy “nem kell”, ami merőben szokatlan még a magyar piaci viszonyok között is.

A Digi döntése miatt több mint egymillió háztartásban válnak elérhetetlenné az AMC csatornái.

Az AMC közleményben reagált a döntésre, amelyben azt írják, hogy még bíznak a folytatásban.

Az Index értesülései szerint a Digi a mobilszolgáltatás elindítása óta likviditási problémákkal küzd, az ATV-nek több száz millió forinttal tartoznak, a lejárt számlák 4-6 hónapja várnak kiegyenlítésre. Ennél is durvább összegekről hallani a TV2 és az RTL Magyarország viszonylatában.

Népszerű csatornákat töröl kínálatából a Digi, egymillió háztartást érint a döntés

Kapcsolódó cikkek

Így vonult fel Toroczkai Nemzeti Légiója Szegeden

O.L.K.T.

Az FBI által felderített egészen durva és egyértelmű korrupciós ügy VIDEÓ

O.L.K.T.

“Hőst csináltál belőle, te hülye csipa…”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!