Nemzeti Nyomozó Iroda: Több személyt őrizetbe vettünk a Borkai Zsolt ügyben!

Kényes ügyben nyomoz a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda:

“hétfőn zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállították.”

A HVG megkeresésére az ORFK Kommunikációs Szolgálata szűkszavú válasszal szolgált:

„Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

A hvg.hu információja szerint az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült erotikus felvételekkel, amelyek hatására a választások után lemondott polgármesteri posztjáról Győr első embere, az olimpiai bajnok tornász. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

Keresték P. Józsefet, ám elérhetetlennek bizonyult, elértük viszont Plenter Nándor ügyvédet, aki megerősítette a lap információit, s elmondta, ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben.

Kapcsolódó cikkek

Orbán Szerbiában épít 3milliárdért stadiont.

H Miklós

Szétcincálták Orbánt!

Rubóczki Tamás

Dr. Keserű Ördög ügyvédje Orbán, Pintér, Vajna…

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!