Nemzeti Fidesz Maffia (NFM)

2010 előtt csupán egy cége volt

2010 előtt csupán egy cége volt – írja a Forbes a ma már a nyolcadik leggazdagabb magyarnak minősülő gázszerelőről

Megjelent a Forbes magazin legújabb listája a leggazdagabb magyarokról. A 33 nevet tartalmazó lista élén továbbra is Csányi Sándor OTP-vezér áll, 294,3 milliárd forintra becsült vagyonnal; a második Demján Sándor (192 milliárd), a harmadik Gattyán György (188,6 milliárd). A teljes lista a képre kattintva érhető el

A legérdekesebb, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester ma már a nyolcadik a listán, 105,7 milliárd forintra becsült vagyonával. 2010 előtt Mészárosnak csak egy családi cége volt, de mára a mezőgazdaságtól a médián át a bankszektorig számos érdekeltsége van. A kilencedik helyen üzlettársa, Szíjj László tiszakécskei építési vállalkozó található, 105,3 milliárd forintra becsült vagyonnal. A kormányzati körökhöz közel álló üzletemberek közül Rákosi Tamás, a tévés műsorokat gyártó IKO csoport tulajdonosa a 12. helyen szerepel a listán, 83,3 milliárdosra becsült vagyonnal.

Üzlettársa, “Andy” Vajna kormánybiztos, a TV2 és több kaszinó tulajdonosa pedig a 16. – az ő vagyonát 62,2 milliárdra becsülik. A Videoton FC tulajdonosa, Garancsi István a 19., 48,7 milliárd forinttal.

 

https://forbes.hu/extra/33-leggazdagabb-magyar-2017/

Kapcsolódó cikkek

Az a gyönyörű XXI. század

O.L.K.T.

Gyere és tüntess Orbán és Erdogan ellen!

O.L.K.T.

Juhász Zoli – Shepherd

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!