Németh Szilárd: Összehívom a parlament Bevándorlás-ellenes Munkacsoportját, mert többszázezres migránstömeg tart Magyarország felé!

Összehívja a parlament Bevándorlás-ellenes Munkacsoportját, jelentette be vasárnapi sajtótájékoztatóján Németh Szilárd.

A honvédelmi államtitkár ezt azzal indokolta, és most szó szerint idézem, hogy

“[a]zt a helyzetet, amely Magyarország déli határánál, amely egyben, szeretném hangsúlyozni, hogy schengeni határ is, azt a helyzetet, ami ott kialakult, aminek tanúi lehetünk most már folyamatosan, hetek óta, de az elmúlt két hétben egyre több újdonságot is megtudunk arról, hogy hogyan ostromolják a migránsok a magyar határt és hogyan próbálják meg leküzdeni azokat a védelmi berendezéseket, technikai berendezéseket, hogy próbálják meg kijátszani a határőrizeti feladatokban részt vevő rendőröket és katonákat, egyre több olyan eset… információink vannak, hogy a mindannyiuk előtt is látunk, most már nem csak a kerítésen átmászva, nem csak a földön, már a föld alatt is megérkeznek az országba, két ilyen föld alatti alagutat is felfedeztek a határőreink”.

Németh Szilárd hozzátette, hogy:

“A kormánynak meg kell védenie Magyarország lakosságát!”

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

MAGASABB ADÓTERHEKKEL ÉS KISEBB FIZETÉSEKKEL SZÁMOLNAK JÖVŐRE

O.L.K.T.

M1 a totális hírhamisítás! Videó!

H Miklós

Te felcsúti tahó! Állsz raporton, mert jön a góré!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!