Németh Szilárd ismét hamis fotókkal kóperál

0

Aggódtunk már Németh Szilárdért. Rég hallottunk róla. Jogosnak látszott a félsz, hogy valami baja eshetett a Fidesz államtitkári rangban funkcionáló alelnökének. Az is felvetődött, hogy esetleg néhány sorral hátrébb helyezték a harc mezején. De most végre megkönnyebbülhettünk, mert hősünk újból megnyilvánult. Nem is akárhogy: mindenki láthatta, semmit sem veszített diszkrétnek nem nevezhető bájából, és épp olyan, mint fénykorában, amikor a nagy nyilvánosság előtt birkafejet tömött a saját szájába. Ezúttal azt a csínyt eszelte ki a szórakoztatásunkra, hogy hamis képekkel illusztrálta a Magyarország felé masírozó migránsok elvetemültségét.

Ha úgy vesszük, Németh Szilárd nem tett mást, mint megfogadta a gazda, Orbán Viktor tanácsát, és maga felé hajlította a valóságot. Két évvel ezelőtt ajánlotta ezt a magyaroknak a miniszterelnök, az Ericsson székházának átadásakor.

A Fidesz megmondó emberei azóta mást sem tesznek a valósággal, mint hogy maguk felé hajlítják.

Konkrétan arról van szó, hogy Németh Szilárd az álhíreket ostorozta a közösségi médiában, s mindeközben a csütörtöki kelebiai események kapcsán, olyan képekkel illusztrálta a Magyarországot megszállni szándékozó migránsok szörnyűséges tetteit, mely fotók nem ott, nem akkor és nem is róluk készültek. Hanem, egy, illetve két évvel korábban. Az egyik fotót a horvát-bosnyák határon lőtték két évvel ezelőtt, a másikat egy éve, Görögországban.

Költő hazudj, de rajt’ ne fogjanak!

Nacsa Lőrinc szóvivőt meg is kérdezte erről a sajtó, ám ez a nagyszerű ember nem talált semmi kivetni valót abban, hogy Németh Szilárd maga felé hajlította a valóságot. Szerinte Németh igazat mondott, az pedig, hogy a fotók hamisak, ehhez képes másodlagos. Ilyen országban élünk immár tizedik éve. Ahol a valóság csak illúzió, mert nem az érvényes, ami van, hanem az, aminek mondják és mutatják.

És akkor kezdjünk el számolni: ha évente közel százmilliárd forint megy el a magyar adófizetők pénzéből a közszolgálatinak nevezett médiára, akkor ennek az összegnek hányszorosát kellene még beleölnünk, hogy legalább a mostaninál színvonalasabban hazudjanak.

Szerző. Föld S. Péter

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!