Németh Szilárd: Gátlástalan, agresszív, hazug és hataloméhes az összes ellenzéki politikusnő!

0

Karácsonyi nagyinterjút adott a valaha szebb napokat és lapokat látott Magyar Hírlapnak Németh Szilárd. A Fidesz elsőszámú közgondolkodója ünnepi magvasságait szórta szét az arra érdemes nagyérdemű között, s csupán zárójelben, a teljesség igénye nélkül jeleznénk, hogy legutóbb a pártállami időkben volt szokás, hogy a vezető elvtársak ünnep közeledtével megosztották a bennük rejlő bölcsességet az újságolvasó tömegekkel.

Németh Szilárd ezúttal is ünnepi és emelkedett gondolatokkal igyekezett még szebbé varázsolni az ünnepet. Az ellenzékről például azt mondta, hogy

„mindegyik ellenzéki párt, a Jobbiktól az MSZP-n, LMP-n, Párbeszéden át a DK-ig, elkezdte a női politikusait maga előtt tolni. A magunk mögött hagyott hét bebizonyította, hogy ezek a főszereplőkké vált hölgyek – Varga-Damm Andrea, Bangóné Borbély Ildikó, Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett, Demeter Márta, Szabó Tímea, Vadai Ágnes –, gátlástalanságban, agresszivitásban, hazudozásban, hataloméhségben simán felülmúlják férfi elvtársaikat.”

Nincs ebben semmi meglepő, a Vak Komondor Párt prominensei mindig is rossz szemmel nézték, hogy a nők szerepet vállalnak a közéletben, vagy éppen a politikában. Vak Komondorék szerint a női nem princípiuma abban képes kiteljesedni, hogy unokát szüljenek Kövér Lászlónak, s ha ezzel végeztek, irány a konyha, tessék sütni és főzni, akkor nem lesznek kék és zöld foltok a szeme alatt. Láttuk ezt most is, a köztévé székházánál, ahol Szél Bernadettel ugyanolyan durván és bunkó módon bántak Pintér Sándor biztonsági embernek kinevezett martalócai, mint Hadházy Ákossal és Varju Lászlóval.

Számtalanszor tapasztalhattuk már a macsó párt efféle meg nyilvánulásait, nincs abban semmi meglepő, még kevésbé mulatságos, hogy Németh Szilárd, nehezményezi, hogy a fent említett hölgyek, ahelyett hogy karácsony előtt a konyhában készülnének az ünnepre, közéleti szerepben is bemutatkoznak. Bezzeg a Fideszben ilyen nem fordulhat elő – ott sütés van és főzés, alkalomadtán némi kis szüléssel kiegészítve.

 

 

Szerző: Föld S. Péter

 

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!