Németh Szilárd és a Fidesz végképp áttért a háborús kampányra

0

“Olyan polgármesterekre, olyan képviselőkre van szükség, akik megvédik a településüket, és ezért akarnak és képesek együttműködni a Magyar Honvédséggel”

– mondta többek között a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán.

Németh emellett a legnagyobb katonavárosnak nevezte Budapestet, és azt mondta, Tarlós István főpolgármester és a Magyar Honvédség kapcsolata kiváló, Tarlós István személye pedig garancia a biztonságra, hiszen azt sem kockáztatja meg, hogy “bevándorlóvárossá, bevándorló-fővárossá” tegye Budapestet.

De az államtitkár azt is mondta, a honvédség, de az emberek is azt tapasztalják, hogy van különbség kormánypárti és ellenzéki vezetésű városok között.

A Fidesz ezzel párhuzamosan már egyszerűen csak katonai terepjárók képét posztolja, hogy szavazzanak a Fideszre.

Az ellenzéki polgármesterek és jelöltek betelepítenék a migránsokat az országba. A vasárnapi önkormányzati választáson ezt akadályozhatjuk meg.Szavazz a Fidesz jelöltjeire!

Gepostet von Fidesz am Dienstag, 8. Oktober 2019

 

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!