Németh Szilárd elment a kórházba, és migránsozott egyet

Hétfő reggel az Együtt „Orvost hoztatok?” felirattal várta Orbán Viktor miniszterelnököt és Németh Szilárd Fidesz-alelnököt a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház előtt. Orbán nem tette ki magát a vélhetően a rá váró ellenzéki újságírók kénye -kedvének, elküldte maga helyett azt, akinek arca sok mindent elbír, vagyis Rezsi Szilárdot és minden mondatában hazudó Gulyás Gergelyt.

Rezsi Szilárdnak most nagyon szorgalmasan kell nyalnia a gazdája hátsóját, mert világosan látszik, hogy Csepelen esélye sincs nyerni az ellenzéki Szabó Szabolccsal (Együtt)szemben, tehát listás helyre pályázik.

Meg is dolgozik a pénzééért, az látható, hiszen migráncsozott egy jó nagyot ahelyett, hogy az egészségügy helyzetével foglalkozzon, ha már egy sürgősségi osztály átadásáról van szó.

Soros György csepeli veszedelme és gasztroforradalmár azt mondta, a magyar gazdaság jó teljesítménye tette lehetővé, hogy az Orbán-kormány elindítsa az Egészséges Budapest Programot, amely az következő években 700 milliárd forintot biztosít az egészségügyi intézmények fejlesztésére.

OLKT

Kapcsolódó cikkek

Török tankok ameddig csak a szem ellát.

O.L.K.T.

Lendvai Ildikó személyes támadást indított Orbán ellen

O.L.K.T.

A bábszínházzá silányított parlamentbe akarja zárni a Fidesz az ellenzéket

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!