Németh Balázsnak joga van félteni családja kisoroszi két trafikját, de nem lenne joga elfelejteni, hogy a híreket kellene bemondania.

0

Amikor a tegnapi tiltakozó táblák szövegét megrendeltem, nem gondoltam, hogy mellékesen leleplezem vele a kommunista tempójú propagandagépezet újabb , egészen hihetetlen mélységeit.
A „köztévé” „híradója” ugyanis ismét médiatörténelmet írt a „tudósításával”: meg sem próbálta ugyanis a tudósítás műfaját művelni. Németh Balázs, a két trafikot üzemeltető és milliós állami megrendelésekkel bíró „híradós” szemrebbenés nélkül közölte a VÉLEMÉNYÉT TUDÓSÍTÁS HELYETT: „primitív, bunkó, felháborító akcióval kezdett az ellenzék, ép ésszel eddig ilyen felfoghatatlan volt”.
https://youtu.be/PBXTNsdgxSA
Németh Balázsnak joga van félteni családja kisoroszi két trafikját, de nem lenne joga elfelejteni, hogy a híreket kellene bemondania. Megtehette volna persze, hogy Kövért idézi, aki engem a Parlament Szent Pulpitusáról „primitív, ostoba fajankónak” nevezett. Csak a művelt, finomlelkű szerkesztők rájöttek, hogy EZ pont az a kocsmastílus, amire hivatkozva gondolom Kövér elveszi majd egyhavi fizetésemet (ezért amúgy én is bejelentést teszek a Házbizottságban). Így nem lehetett mást tenni, N. Balázsnak a szájára kellett vennie a szavakat.
Van viszont egy másik elképesztő lebukás tegnapról: a „köztévé” portálját, a hirado.hu-t és az Origo.hu piszkos propagandalapját UGYANAZ A PROPAGANDAKÖZPONT SZERKESZTI. Hihetetlen, de igaz: a két oldalon szóról szóra ugyanaz a „tudósítás” jelent meg…

Sokat gondolkodtam azon, hogy holnap, október 23.-ÁN tehetek-e érdemben valamit a sajtó szabadságáért és a propaganda ellen. Be kell látnom, hogy egyedül semmit – a pártok pedig holnap az önkormányzati választások örvendetesen jó eredményét ünneplik majd a Városháza előtt. Fontos a remény, menjünk el minél többen, ránk fért már a jókedv. Én azért utána, fél kilenckor gyújtok egy gyertyát a sajtószabadságért is életüket adó hősök emlékére azon a helyen, ahol még nagyon sok dolgunk lesz nekünk is: a Kunigunda útján.

Hadházy Ákos

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!