Nem tudom hol ült Tiborcz, de remélem április 8. után ülni fog!

A volt szocialista országgyűlési képviselő a maga stílusában szedte ízekre Orbán Viktort. Lendvai Ildikó írását változtatás nélkűl adjuk közzé. Íme:

Nemrég fejezte be huszadik lelkesítő évértékelő beszédét a miniszterelnök. Részemről tényleg föllelkesültem. Legjobban attól, hogy most már tuti felépítjük a kerítést a nyugati határon is. A helye még úgyis megvan. Kiderült t.i., hogy “a veszély most Nyugatról fenyeget”, a déli határt már megvédtük a muszlimoktól a kerítéssel. De amilyen pechünk van, közben meg a Nyugat iszlamizálódott, “Nyugat-Európa és Közép-Európa fejlődése elkanyarodott” Nem tudom, nem jönnénk-e ki olcsóbban, ha egyből az egész országot körbekerítenénk: “Körben áll egy országka, Lássuk, ki lesz a párja”.
Előre megmondom, senki, mert páratlanok vagyunk. A beszédben pl. elhangzott, hogy “a magyarokat a szerénység jellemzi”. Ennek jegyében rögtön meghallgathattuk a beszámolót a hihetetlen sikerekről, és a köszönetmondást mindezekért Matolcsynak, Fazekas Sándornak, Balognak. (Tényleg, köszike a közpénzjelleg elvesztéséért, a földmutyiért, a komplett egészségügyért és oktatásért, bár utóbbiakról valamiért most nem esett szó.) Szintén a szerénységet illusztrálandó, kiderült, hogy mi buktattuk meg Schulzot, Renzit, Milanovicsot és az osztrák kancellárt is (“belénk tört a foguk”), sőt az ENSZ-t is mi hoztuk létre, de benne sajnos csalódnunk kellett: “Nem azért hoztuk létre az Egyesült Nemzetek Szövetségét, hogy szembeforduljon velünk”.
Az nem lepett meg, hogy mi védjük meg a kereszténységet (úgy emlékszem, már a tavalyi beszédben is megvédtük), de most még nehezebb lesz, mert a miniszterelnök szerint a négerek nagyon szaporodnak. Már az eddigi migránsok is megérték a pénzüket, de most jönnek ezek is, nemcsak muszlimok, de még feketék is, jesszus!
Szerencsére az ellenzéki pártok reménytelen lúzerek, csak gyűlölködnek, pedig az csúnya dolog, fáj is ez a miniszterelnöknek. Pláne kár a Jobbikért, az “egy szebb napokat is megért nemzeti párt”. (Szépek is voltak azok az egykori napok, gárdamellényben!)
A kamera szívesen pásztázott a hallgatóságban. Érdekes, Tiborczot valahogy nem mutatták.Tudja valaki véletlenül, hol ült?

 

(Lendvai Ildikó volt MSZP-s országgyűlési képviselő)

Kapcsolódó cikkek

Úgy tűnik egyelőre sokkal több nagyvárosban vezet az ellenzék!

O.L.K.T.

Rágalom: Az MTVA vezérigazgatója szerint 23 millió forintos kárt okoztak a székházban az ellenzéki képviselők!

Rubóczki Tamás

Nem engedték be G. Fodor Gáborék Farkasházy Tivadart egy cenzúráról szóló konferenciára ahol a kormány szabályozná a Facebookot!

Rubóczki Tamás