Nem tudom hol ült Tiborcz, de remélem április 8. után ülni fog!

A volt szocialista országgyűlési képviselő a maga stílusában szedte ízekre Orbán Viktort. Lendvai Ildikó írását változtatás nélkűl adjuk közzé. Íme:

Nemrég fejezte be huszadik lelkesítő évértékelő beszédét a miniszterelnök. Részemről tényleg föllelkesültem. Legjobban attól, hogy most már tuti felépítjük a kerítést a nyugati határon is. A helye még úgyis megvan. Kiderült t.i., hogy “a veszély most Nyugatról fenyeget”, a déli határt már megvédtük a muszlimoktól a kerítéssel. De amilyen pechünk van, közben meg a Nyugat iszlamizálódott, “Nyugat-Európa és Közép-Európa fejlődése elkanyarodott” Nem tudom, nem jönnénk-e ki olcsóbban, ha egyből az egész országot körbekerítenénk: “Körben áll egy országka, Lássuk, ki lesz a párja”.
Előre megmondom, senki, mert páratlanok vagyunk. A beszédben pl. elhangzott, hogy “a magyarokat a szerénység jellemzi”. Ennek jegyében rögtön meghallgathattuk a beszámolót a hihetetlen sikerekről, és a köszönetmondást mindezekért Matolcsynak, Fazekas Sándornak, Balognak. (Tényleg, köszike a közpénzjelleg elvesztéséért, a földmutyiért, a komplett egészségügyért és oktatásért, bár utóbbiakról valamiért most nem esett szó.) Szintén a szerénységet illusztrálandó, kiderült, hogy mi buktattuk meg Schulzot, Renzit, Milanovicsot és az osztrák kancellárt is (“belénk tört a foguk”), sőt az ENSZ-t is mi hoztuk létre, de benne sajnos csalódnunk kellett: “Nem azért hoztuk létre az Egyesült Nemzetek Szövetségét, hogy szembeforduljon velünk”.
Az nem lepett meg, hogy mi védjük meg a kereszténységet (úgy emlékszem, már a tavalyi beszédben is megvédtük), de most még nehezebb lesz, mert a miniszterelnök szerint a négerek nagyon szaporodnak. Már az eddigi migránsok is megérték a pénzüket, de most jönnek ezek is, nemcsak muszlimok, de még feketék is, jesszus!
Szerencsére az ellenzéki pártok reménytelen lúzerek, csak gyűlölködnek, pedig az csúnya dolog, fáj is ez a miniszterelnöknek. Pláne kár a Jobbikért, az “egy szebb napokat is megért nemzeti párt”. (Szépek is voltak azok az egykori napok, gárdamellényben!)
A kamera szívesen pásztázott a hallgatóságban. Érdekes, Tiborczot valahogy nem mutatták.Tudja valaki véletlenül, hol ült?

 

(Lendvai Ildikó volt MSZP-s országgyűlési képviselő)

Kapcsolódó cikkek

Molnár Zsolt: “Kedves Gulyás Gergely, ezt most alaposan benézted!”

O.L.K.T.

Orbán mégiscsak pávatáncolt Pharaonnal!

Rubóczki Tamás

Polt Péter vajon Bánki Erik mentelmi jogának felfüggesztését is indítványozza, ha szükség lesz rá?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!