Nem tud itt már az ország lakosságának TÖBBSÉGE MÉG 1-2 napos nyaralást sem megfizetni!

A hétvégén a családdal lementünk a Balatonra. Mélységesen felháborítónak tartom 3 gyermekes édesanyaként azt, ami ott folyik! Valóban ÍGY kell ennek lennie? – Legyen kedves ossza már meg, aki szerint is vérlázító!

Ismerősöm 650 forintért itta a csapolt sört, 750 forintért evett lángost és a 4-500 forintos fagylaltról és különböző gyerekek által kedvelt édességekről ne is beszéljünk. Ez ma a Balaton, a szegénységben és az alig 100 ezer forintért gürcölő magyaroknak. RÉMÁLOM! Mondom ezt úgy, hogy évek óta járok ki a balcsi különböző részeire. Mikor hova..! De ekkora lehúzást már évek óta nem láttam. Tavaly sem volt piskóta, de az idei az abszurd már.

Nagyon szomorúan tapasztalom azt, hogy elég erősen ráálltak a nép LEHÚZÁSRA, főleg úgy, hogy a fél Balaton Mészáros Lőrincé vagy éppen az Orbán vejéé Tiborcz Istváné.

A fizetések persze NEM emelkedtek éve óta annyit mint a lángos és az italárak. Köszönjük meg a kormánynak, hogy hazánkban ezt az élményt is elvettétek tőlünk, és fogadni merek, hogy rengeteg magyar család van még így. A gatyám rám megy ha a SAJÁT HAZÁNKBAN akarunk nyaralni Magyarországon. Kormányunk: Rosszul csinálod..!

Egy három gyermekes, adózó és dolgos anyuka.

 

olkt.hu/Facebook


Kapcsolódó cikkek

Breaking: Letartóztatták Farkas Flórián…

Rubóczki Tamás

Kálmán Olga: Ígérgetni könnyű, megvalósítani nehéz!

O.L.K.T.

ÉLŐ: Megbüntetett képviselők, folytatódó tüntetések, csökkenő Fidesz támogatottság. Feltesszük a kérdéseinket – Kormányinfó

O.L.K.T.