“NEM POLITIZÁLOK”

Ettől a szövegtől azért feszül pattanásig minden idegszálam, mert ez a két szó azt jelenti nekem, hogy aki mondja, annak így jó ahogy van jelen helyzetünk, kiválóak az életkörülményeink, minden tök jó, nem kell foglalkozni semmivel. Kissé erősebben fogalmazva teljesen közönyös az illető, még erősebben, belesz@rik mindenbe, majd csak lesz valahogy.
Elgondolkodom rajta, hogy:
Náluk nincs devizahiteles a családban, baráti körben? Ritka szerencse!
Nincs gyerek, vagy tini, aki napi gondokkal küzd az iskolában, mert rosszak a könyvek, nincs jó – vagy egyáltalán bármilyen – nyelvtanár, nincs aki helyettesítse a beteg pedagógust. Ritka öröm ez!
Nincs munkahelyi gond, ahol kihajtják az ember belét éhbérért, /gondolom, ők megkapják az KSH szerinti átlagkeresetet, ami most 375.000 ft/ ahol ha beteg a dolgozó, akkor sem lehet beteg mert másnap már nem kell bemenni. De jó ilyen helyen dolgozni!
Nincs a szülővel sem gond, mert nem beteges típus, és biztos, hogy traumatológus szakorvosra sem lesz szüksége és különben is, a nyugdíjából minden évben két hetet el tud tölteni egy tengerparton nyáron, télen meg klassz buszos kirándulásra tud menni a hegyek közé egy hétre Ausztriába. A helyi nyugdíjas klub szervezésében. Tudnak élni ezek a nyugdíjasok!

Itt minden szép és jó, tök hülye aki politizál! Szép színes világ!

Szerinted???

Kerékgyártó László/facebook

Kapcsolódó cikkek

Facebookon keres fizetett zavargókat a kormány

O.L.K.T.

Mindenkibe belerongyolt és sárba tiport a volt EMMI miniszter – Keződik a belső háború!

O.L.K.T.

Ujhelyi István: “Az Orbán-kormány előkészíti Magyarország kilépését az unióból!”

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!