Nem ment a stadionavatóra a kisegér. A kórházat választotta inkább.

Egér rohangált az egyik budapesti kórház fizetős szobájában

Egér rohangált az ágyak között a Bajcsy-Zsilinszky Kórház egyik fizetős szobájában – jelentette az RTL Klub Híradója egy Facebook-poszt nyomán. A kereskedelmi televízió megkérdezte erről a kórházat, amely elismerte az egér jelenlétét, hozzáfűzve, az eset után azonnal intézkedtek, és folyamatos náluk a rágcsálóirtás. A jövőben is mindent megtesznek, hogy ilyen ne forduljon elő.

Magyarországon az egészségügyi intézményekben évente kétszer kötelező a rágcsálóirtás és a  rovarmentesítés, a tél közeledtével pedig előfordulhat, hogy a rágcsálók beszöknek épületekbe, búvóhelyet keresve a hideg  elől.

Forrás és bővebben:https://168ora.hu/itthon/eger-korhaz-budapest-agy-177397?fbclid=IwAR3cBVp2liDZf7e1Up3pp4ucq9pIdemjwvSXa7C6moaukavSyeXxy8flbgM

Kapcsolódó cikkek

Orbán a texasi fenegyerek!

Rubóczki Tamás

MSZP: A Fidesz családvédelmi terve egy átverés, csak a haverokat és a cimbiket támogatja!

Rubóczki Tamás

Le lehet és le is kell győzni a Fideszt! Már ősszel!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!