Nem Kövér elvtárs választott képviselőt, így joga sincs kitiltani!

Kitiltás és éves fizetésmegvonás is járhat a rendbontó képviselőknek

Mégis, hogy képzeli ezt Kövér elvtárs?

Ha valakit megválasztanak képviselőnek és a mandátuma négy évre szól, hogy jön ahhoz Kövér elvtárs, hogy korlátozza egy megválasztott képviselő jogait? Mert nem Kövér elvtársért küldték a választók a parlamentbe, hanem, hogy képviselje a választói akaratot.

Hadházy független parlamenti képviselő kitart amellett, hogy egyre kevesebb értelem van az ellenzéknek részt vennie az Országgyűlés munkájában. Szerinte erről zajlanak az egyeztetések a többi párttal, de egyelőre még nincs közös álláspont a szigorítások esetleges válaszlépéseiről sem.

Hadházy hozzátette, azért van szükség a figyelemfelhívó akciókra, mert így a Fidesz szavazóihoz is el lehet érni, akik szerinte nem agymosott hülyék, ezért őket is próbálni kell megszólítani.

Kapcsolódó cikkek

Európai Unió: Ha Törökország katonai támadás éri akkor a NATO…

O.L.K.T.

A fideszes képviselő parkolóátadására a falu összes gyereke „kíváncsi volt”

O.L.K.T.

Hadházy Ákos: Polt Péter a diktátor jobbkeze!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!