Nem bűnözők a devizások , hanem kifosztott áldozatok

Kedves barátaim ! A deviza kifosztás miatt a végrehajtó úr,kilátásba helyezte ,hogy még a kilakoltatási moratórium előtt , Nov 15. előtt családostól az utcára teszi , Bíró Icát és a lányát !
Nem tudom pontosan mikorra tervezi ,…de perceim meg vannak számlálva , …pedig mindenki , még a végrehajtók is tudják ,hogy embertelen , jogtalan ,kisemmiző és főbűn a divizások életének és vagyonának, ilyen módon való elrablása .
A szüleim és az én életem munkájával megkeresett otthonunkat a 12 ker Trencséni utca 34. alatti házat, egy off-shore és adó specialista ügyvéd ,licitálta el féláron . Ügyes és gazdag ember ,aki a jogi tudását , nagy haszonnal tudta kamatoztatni, más kárára jól járni , fura opció ,.. örülhet , ha tud a mi otthonunkban ..
Egy ügyvéd, jogra és az erkölcsre tett esküje, ebből az aspektusból ,elég sokatmondó ! A jogot jól ismerők , főleg kell ,hogy tudják a deviza holokauszt paragrafusokba zárt halál, mert élet és emberellenes törvényeivel százezreket tesz tönkre és hajszol a halálba !
Lelkük rajta … , de az elkövetett bűn, bűn marad , főleg ,ha szándékos .Egyszer a karmikus törvények szerint, triplán és hetediziglen vissza fog ütni !!! Tőlem persze a mohó faktor cég a felvett összeg többszörösét vette el ily módon . Csomagolnom kell ,mert ki készít az állandó feszültség és a stressz is megtette a hatását .Félelemben és idegösszeomlásban ,nem lehet , így itt élni tovább … !
Már majdnem üres a ház ,… sírnom kell , …nagyon fáj , hogy itt Magyarországon , ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel
követhetik el , ráadásul a családok évében ! Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát ??? Ki segít … ??? Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban a tisztességes bírókban a népet szolgáló karhatalomban az élet tiszteletében az igazságban és a szeretetben is … !
Nem bűnözők a devizások , hanem kifosztott áldozatok a Bankok sajnos a kormányunk együttműködésével ,rabszolga gyárakká váltak !
Kár , hogy valaha , bíztam bennük !
Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból…??????
Nagyon sajnálom ,… sírnom kell …!!!!
Talán csak az Isteni gondviselésben és a csodában bizhatok ! Hátha megvalósul ! Áldás! Legyen úgy !

Forrás Bíró Ica/facebook

Kapcsolódó cikkek

Pofátlan urizálás a VOLT fesztiválon közpénzből!

O.L.K.T.

Csak úgy fröcsögött a fekália Bencsik András szájából mikor ő verte szét az MTV székházat!

Rubóczki Tamás

Mielőtt meghalsz, moss kezet! (Bruck András megdöbbentő írása)

O.L.K.T.